DFC E2 speelt voorwedstrijd bij FC Dordrecht

8 februari 2016 1383x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC E2 speelt voorwedstrijd bij FC Dordrecht

Afgelopen vrijdag heeft DFC E2 de voorwedstrijd gespeeld tegen Emma E1. De spelers van DFC waren best zenuwachtig om in het grote stadion van Dordrecht te mogen spelen, en er waren 2 nieuwe spelers bij: Irfaan en Nigel. Dit was zelfs hun aller eerste wedstrijd! We wisten dat Emma hoger dan wij speelden in de competitie dus we hadden ook zeker niet verwacht het spelletje te gaan winnen, maar we zouden er alles aan doen om toch een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten en vooral te gaan genieten. Wat verwacht was gebeurde ook: we verloren, maar ja dat kan gebeuren. We moesten nog gaan spelen voor de penalty bokaal en er was nog een verrassing… kortom nog genoeg om van te genieten. Yvon riep alle spelers van E2 net voor de wedstrijd bij haar, want nu kwam de verrassing. DFC E2 mocht mee het veld op met de spelers van NAC. Zelfs een neefje van Joey heeft meegelopen. De spelers van E2 vonden dit echt een super verrassing en hebben er enorm van genoten. Het was zelfs te zien bij FOX. In de rust gingen we nog spelen voor de penalty bokaal en helaas hebben we daar ook verloren, alleen Mario en Justin wisten te scoren wat al heel knap was natuurlijk. Ik kan vertellen dat deze jongens een geweldige avond hebben gehad. Ondanks verlies leek het of ze de champignons league hadden gewonnen ze bleven lachen en dat is iets om trots op te zijn!
De dag erna moesten we om 9 uur al spelen bij EBOH, iedereen was moe maar toch heeft iedereen zich goed ingezet. Joey ging keepen omdat Rui ziek was. Eindstand 2-3 voor DFC! De doelpunten zijn gemaakt door Finn, Justin en Mario. Maar iedereen heeft goed gevoetbald en ook onze nieuwe spelers kunnen erg trots zijn.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com