DFC 5 op weg naar het kampioenschap !!

27 februari 2016 702x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 5 op weg naar het kampioenschap !!

Vandaag speelde DFC 5 voor de beker tegen ASWH 8. Na een gelijkopgaande wedstrijd werd het 1-1. Omdat een beslissing moest vallen werden strafschoppen genomen, helaas was het vijfde niet scherp genoeg en moet nu het bekertoernooi verlaten. Alle krachten worden vanaf vandaag besteed aan het binnenhalen van het kampioenschap. Het is niet de vraag of, maar wanneer de buit binnen is!  Onderstaand de DFC 5 selectie op een zonnig DFC terrein, voor aanvang van de bekerwedstrijd.

-foto’s aanklikken voor grote afbeelding-

 

1  dfc 5 selectie

1 dfc 5 selectie

2  dfc 5 - aswh 8

2 dfc 5 – aswh 8

3  dfc 5-aswh 8

3 dfc 5-aswh 8Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com