DFC 4 speelt kwartfinale bekerwedstrijd bij en tegen Nivo Sparta

28 februari 2016 837x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 speelt kwartfinale bekerwedstrijd bij en tegen Nivo Sparta

Afgelopen zaterdag 27 feb. 2016 stond de kwarfinale wedstrijd, om de KNVB beker, op het programma. Om 15.00 uur was de aftrap bij en tegen Nivo Sparta 8. Nivo Sparta had tot vorig weekend al hun wedstrijden gewonnen. Staan nr 1 in de competitie met 10 punten voorsprong op nr 2.

Het begin van de wedstrijd was voortreffelijk. De friends stonden vanaf minuut 1 goed. Aanvallend was alles ook goed, alleen afmaken was een probleem. Schoten net over en net naast waren de resultaten. In de 26e minuut kon Randy de score openen uit een vrijetrap. Vanaf ca 25 meter plaatste hij de bal loepzuiver in de rechter beneden hoek. De lange keeper kon er niet bij. 0-1. De friends gingen op zoek naar de 2e treffer. Andy werd vast gehouden en uit balans gebracht na een solo tot voor de keeper, maar zijn bal ging er niet in. Nivo sparta daarentegen werd 1x gevaarlijk uit een vrijetrap. een snoeiharde vrijetrap werd door keeper Murat eruit geranseld. 10 minuten voor rust kreeg Randy nog een gele kaart ( kwam te laat bij een actie). 5 miuten later werd Dishan diep gestuurd op een pass van Lorenzo. Hij liep de verdediging van NS eruit maar werd door de laatste man onderuitgehaald die ook met geel kon vertrekken. De toegekende vrijetrap ging via de onderkant lat weer het veld in.
De 2e helft waarbij we tegen de wind in moesten spelen gaf eigenlijk hetzelfde beeld. Nivo die er niet aan te pas kwam en friends die kansen bleven missen. In de 50e minuut scoorde Daryll de 0-2 op een pass van Andy. 10 minuten voor tijd kreeg Nivo de bal na een foutje in de verdediging, en scoorde de 1-2. Scheidsrechter telde wel 5 minuten extra tijd bij, maar de Friends kwamen niet in de problemen, en plaatsen zich voor de halve finales. Iedereen hartelijk dank voor deze mooie middag. er is gespeelt als een team en gewonnen als een team. Op naar de volgende wedstrijd. ( zaterdag 5 maart om 14.20 thuis tegen H’veld 10)


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com