Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | de Friends hervatten de competitie uit bij De Zwervers
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

de Friends hervatten de competitie uit bij De Zwervers

14 februari 2016 1027x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor de Friends hervatten de competitie uit bij De Zwervers

Na precies 2 maanden na de laatste wedstrijd mochten de Friends weer aantreden. om 14.15 was de aftrap uit bij de Zwervers. Traditioneel is de eerste wedstrijd na de winterstop voor de Friends een slechte wedstrijd.

Het begin van de wedstrijd was heel erg matig. De tegenstander maakte goed gebruik van de geboden ruimte. De eerste fout die gemaakt werd was door de scheidsrechter. In de 10e minuut, na een correcte sliding, werd Jerry neergehaald door een tegenstander. De scheidsrechter floot, maar niet voor ons maar gaf een vrijetrap aan de zwervers. Terwijl de discussie met de scheids liep nam de tegenstander ( op een verkeerde plaats) de vrijetrap kort waarna er simpel gescoord kon worden. 2 minuten later was er een scrimmage voor het doel van de zwervers waar Simeon de bal tegen de hand van een verdediger schopte. De toegekende strafschop werd zuiver en simpel door Daryll verzilverd. 3 minuten later ( 17e minuut) was het weer de zwervers die op voorsprong kwamen na een vlot lopende aanval die goed werd ingekopt 1-2. De Friends lieten het er niet bij zitten en schakelde snel weer om. Op een steekpass van Randy reageerde Simeon snel en kwam alleen voor de keeper. Zijn schot smoorde wel maar liep goed door op de neervallende bal. 2-2. In de 35e minuut onderschepte Jerry op de middellijn de bal en vertrok alleen richting het doel van de tegenstander. Hij passeerde alles en iedereen ( ook de aanvallers van de friends) en maakte zijn aktie beheerst af 2-3. 2 minuten later kreeg Patrick een gele kaart wegens doorlopen op een speler en kon 10 minuten naar de kant. Vlak voor rust kwam de Zwerver terug op gelijke hoogte na een goed genomen vrijetrap.
Tijdens de rust maakte coach Ule een paar tactische wissels met de hoop meer grip op de wedstrijd te krijgen. Dit pakte goed uit. De Friends konden de wedstrijd goed controleren. In de 60e minuut haalde Romeo goed uit. De geblokte bal viel op 25 meter van het doel voor de voeten van Parrick die genadeloos hard uithaalde. De baal zeilde keurig in de kruising 3-4. 10 minuten later maakte de scheidsrechter weer een fout. Jerry werd in de 16 meter omver gelopen maar kreeg toch de penalty tegen. De genomen strafschop werd keurig uit het doel gehouden door keeper Murat. Meteen daarop was Romeo aan de linkerkant te snel voor de verdedigers. Zijn rush kwam tot aan de achterlijn waar hij terug legde op Daryll, die de bal verkeerd raakte. De bal rolde langzaal richting de keeper die gehinderd werd door een eigen verdediger. De bal verdween tussen z’n benen het doel in 3-5. 3 minuten later in de 74e minuut stuurde Andy, Randy weg. Alleen voor de keeper legde hij breed naar de inkopende Simeon die de 3-6 kon inschuiven. 5 minuten voor tijd konden de zwervers nog de 4-6 maken, maar de wedstrijd was gespeeld. Terugkomst in de kleedkamers leerde ons dat de koploper ( ZBC) hun eerste nederlaag te pakken hadden. Het gat met de 1e plaats is nu nog maar 4 punten. De friends kunnen zich nu ( volgende week vrij) gaan voorbereiden op hun Bekerwedstrijd op 27 feb uit tegen Nivo Sparta.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com