D1 speelt top wedstrijd

14 februari 2016 983x bekeken, 1 reactie »

Weet u het nog? Nieuw Lekkerland D1- DFC D1 8-1?  Nou… ik weet het nog, ondanks dat het een wedstrijd was om snel te vergeten. Na die uitwedstrijd had ik een paar spelers in de auto en 1 dingen wisten ze toen al: thuis nemen we revanche!

Ik zal u vertellen, onze spelers hebben woord gehouden want reken maar dat ze thuis revanche hebben genomen. Vanaf de eerste minuut zat DFC goed in de wedstrijd. Toch gebeurde het dat we redelijk snel achter kwamen met 0-1. Zoiets kan invloed hebben op het spel maar deze keer niet. Alsof ze geen tegendoelpunt hadden gehad  speelde onze spelers verder. Hard werkend, focus op de bal en aanvallend spelen… het leverde een doelpunt op. Anouaur kon scoren. Noah wist verschillende keren door de verdediging te breken maar het bleef 1-1 tot de rust. De toeschouwers waren positief gestemd, DFC was meer in bal bezit en speelde goed….er zal vandaag toch wel meer in zitten?

Na de rust bleek DFC nog steeds over de juiste motivatie te beschikken en ging op goede voet verder. De verdediging wist aanvallen van Nieuw- Lekkerland te pareren en de kansen die toch nog ontstonden wist Joell te pakken. Op het middenveld werden kansen gecreëerd waardoor Maroune de 2-1 kon maken! DFC leek vleugels te krijgen. Gemotiveerd tot op het bot bleven ze spelen en Max kon er met een mooi doelpunt 3-1 van maken. De wedstrijd leek bekeken maar Nieuw- Lekkerland gaf niet op waardoor het tot het laatste moment spannend bleef. Bijna werd het 4-1 toen de keeper uit kwam en Maroune een kans zag, maar het bleef 3-1. Wat een top wedstrijd!

DFC was mentaal sterk en speelde met een absolute wil om te winnen. Pure focus, geen gedoe, hard werken en gaan voor de winst! Compliment mannen, want hier en daar werden er door de tegenstanders, in de loop van de 2e helft, overtredingen gemaakt. Een speler mocht zelfs het veld verlaten i.v.m. natrappen. Eenmaal thuis hoorde ik dat er, ongetwijfeld door frustratie, hier en daar ook vervelende opmerkingen door de tegenstanders zijn gemaakt. Maar onze spelers hebben zich hier niet door laten afleiden. Mannen: zo hoort het! Top gedaan en jullie mogen trots zijn op jullie resultaat.

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 14 februari 2016 om 12:19 -

    Gefeliciteerd met jullie knappe overwinning…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com