SPV’81-DFC 4-1 Wedstrijdverloop DFC onwaardig, twee rode kaarten !

23 januari 2016 1235x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SPV’81-DFC 4-1 Wedstrijdverloop DFC onwaardig, twee rode kaarten !

Vanmiddag speelde DFC in Polsbroek ( prov Utrecht) de eerste wedstrijd na de winterstop tegen het plaatselijke SPV’81.  Deze tegenstander behoort met 10 punten zeker niet tot de topploegen in de aktuele rangschikking van de 4e klas.  Binnen een kwartier stond DFC echter op een 2-1 achterstand, en vlak voor rust werd het zelfs 3-1.  In de tweede helft kwam ook nog de 4-1 en werden zelfs twee DFC spelers met rood van het veld gezonden!  Na een trainingskamp in Maastricht, en beloftes van enkele selectiespelers het nieuwe jaar te gaan knokken voor de punten, is deze wedstrijd een enorme teleurstelling voor iedereen die bij DFC zijn best doet betere resultaten te behalen.  Zoals in de kop van dit artikel staat: Dit was DFC onwaardig ! Verliezen van een betere tegenstander is geen probleem, maar van een ploeg als SPV’81 was dat door gebrek aan voldoende inzet volstrekt onnodig. Ook het gedrag van enkele DFC spelers tegen o.a. de scheidsrechter is voor ondergetekende niet acceptabel, en past niet bij een club als DFC!

Arie Heijstek

Voorzitter der DFC

Foto’s aanklikken voor grote afbeelding

 

1

1

4

2

2

3       doelpunt dfc

3

4Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com