Nieuwjaars wedstrijd DFC, een succes met zeer druk bezochte receptie

2 januari 2016 1643x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaars wedstrijd DFC, een succes met zeer druk bezochte receptie

Vanmiddag, 2 januari 2016, speelde een elftal van oude DFC vedetten tegen het huidige eerste elftal. Ondanks een verschil in leeftijd waren de beide teams goed tegen elkaar opgewassen. De uitslag is eigenlijk niet zo belangrijk, in alle gevallen zou DFC immers gaan winnen. Op de elftallen-foto kunt U misschien weer een oude favoriet terugvinden!

Op de tweede foto staan spelers die in de periode 1990-1994 vele successen met DFC hebben meegemaakt. Peter Heijstek en Micha van Loon.

Op de derde foto houdt DFC voorzitter Arie Heijstek zijn nieuwjaars toespraak. Hij bedankt o.a. alle vrijwilligers die in het afgelopen jaar zoveel werk voor DFC hebben verricht. Tevens maakte hij bekend dat DFC trainer Danny Slegers ook in het nieuwe seizoen 2016-2017, weer leiding zal geven aan de DFC selectie. Ook werd bekend gemaakt dat op 11 en 13 augustus 2016 weer een herstart zal plaatsvinden, van het DFC 133 toernooi. Uiteraard wenste hij alle aanwezigen een voorspoedig 2016 toe !

Op de vierde foto Marc Noorlander, die weer zijn best doet iedereen een lekker hapje te bezorgen!

-foto’s aanklikken voor grote afbeelding-

 

1

1

2

2

3

3

4

4

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com