Geen winnaar bij Hermandad-DFC 4-4

30 januari 2016 1125x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Geen winnaar bij Hermandad-DFC 4-4

Een koude en natte middag in Rotterdam bij de wedstrijd Hermandad-DFC, werd afgesloten met een 4-4 eindstand. In alle eerlijkheid…. beide ploegen verdienden ook niet meer, en waren achteraf beiden tevreden met een punt. In de eerste helft nam DFC tweemaal een voorsprong, 0-1 werd binnen een minuut weer 1-1 en de 1-2 volgde ook weer razendsnel. In de tweede helft nam tegenstander Hermandad ook tweemaal een voorsprong, direkt na de aftrap werd het 2-2 en direkt daarna 3-2 voor de thuisclub. Wederom maakte DFC weer keurig gelijk 3-3, die gelijkmaker¬†werd echter ook weer onmiddellijk teniet gedaan door een vierde doelpunt van Hermandad 4-3! Hard werken leverde een kwartier voor het einde toch nog een dik verdiende DFC treffer op en een eindstand van 4-4.

foto’s aanklikken voor grotere afbeelding-

 

1

1

2

2

3

3

4

4

5

5Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com