Spotlight : Peter Jiskoot

9 december 2015 1107x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Spotlight : Peter Jiskoot
Spotlight : Peter Jiskoot

535412_373584609361186_796652771_n

 

In de Spotlight
Naam:  Peter Jiskoot
Leeftijd : 49
Hoe lang ben je al lid of betrokken bij DFC ?

*ik denk nu een jaar of 5
Wat is je functie bij DFC ?

*vrijwilliger en scheidsrechter
Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?

*ik kwam bij dfc terecht door mijn twee zoonen die wilde bij dfc gaan voetballen dus ik ging elke keer mee om te kijken hun trainers waren toen frank van hofwegen en john bezemer ze vroegen toen aan mijn of ik wilde vlaggen tijdens de wedstrijden dus dat heb ik toen gedaan op den duur ging ik ook wedstrijden fluiten waar ik veel plezier aan heb en dat doe ik nu nog steeds. Je heb er leuke maar ook minder leuke wedstrijden bij voor al de ouders langs de lijn die het meestal verpesten voor de kinderen.
Heb je zelf ook bij DFC gevoetbald ?

*ja maar dat is heel lang geleden zo’n 40 jaar terug
Wat gaat er volgens jou goed bij DFC ?

*dat alles weer fris wordt op geknapt en er nu dingen ook beetje bij beetje gemaakt worden
Wat denk je dat er verbeterd kan worden bij DFC ?

*wat er verbeterd kan worden dat er meer goede comminicatie gebeurd , nu ga er van alles mis hierin alles ga langs elkaar heen

,
Wat zijn je ambities bij DFC ?

*dat ik dit nog lang bij dfc mag doen wedstrijden fluiten en vrijwilig van alles nog kan doen
Heb je naast DFC nog andere hobby’s ?

*ja ik knutsel graag aan computers en muziek luisteren
Wie zal je graag de volgende keer in de spotlight zien ?

*Johan mol

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com