Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Laatste wedstrijd van DFC 4 in 2015
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Laatste wedstrijd van DFC 4 in 2015

22 december 2015 1086x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Laatste wedstrijd van DFC 4 in 2015

De laatste wedstrijd van het jaar stond op het programma.
Om 14.15 stonden de Friends bij Groote Lindt klaar voor de aftrap. Door omstandigheden waren 2 spelers verlaat. De scheidsrechter had er zin in want om 14.25 besloot hij om te beginnen. Gelukkig waren we er klaar voor. Dit merkte je meteen al in de 2e minuut. Na een mooie combinatie tussen Daryll en Dhishan, viel de bal voor de voeten van Bangi die de bal lucht meteen op zijn slof nam. De bal verdween met een mooie neerwaartse curve in het doel. 0-1. De tegenstander liet zich ook niet onbetuigd en ging ook vol op de aanval. Keeper Murat hield ons in de wedstrijd met een paar schitterende reddingen. Toch was het in de 28e minuut dat de scheidsrechter een buitenspel doelpunt, toch goedkeurde. 1-1. Na een tactische wissel konden we weer de druk opvoeren. Johnny ontfutselde de bal van een tegenstander en haalt vanaf 20 meter uit in de kruising. 1-2. Dit was ook de ruststand.
Met een paar wissels in de rust, begonnen we aan de 2e helft. Deze was amper begonnen ( 2e minuut) toen Daryll, na een pass van Bangie, kon doorlopen op de keeper en beheerst de 1-3 kon aantekenen. We gingen meteen door met druk zetten. Mooi acties wisselden elkaar af met scherpe lange passes. Het was ook weer Bangie, die in de 8e minuut, na een solo, de bal op Dhishan speelde. Hij op zijn beurt, omspeelde 2 spelers en kon vanaf de 16 meterlijn droog uithalen. 1-4 20 minuten na de 1-4, in de 28e minuut, kwam Groote Lindt terug tot 2-4 via een kopbal. De Friends schrokken hier niet van en gingen vrolijk verder en 4 minuten na de tegentreffer was het Johnny, die op aangeven van Romeo, de 2-5 aantekende na een venijnig schot.5 minuten voortijd, kreeg Jason na hardwerken een vrijetrap net buiten de 16. Met een streep bepaalde Randy de eindstand op 2-6.

Na de wedstrijd was het meteen omkleden geblazen en vertrokken we richting DFC voor de afsluiting waar Lrenzo nog een stuk van zijn zang carrière liet horen. Het was een mooie afsluiting van dit jaar.

we wensen een ieder hele fijne feestdagen en een sportief 2016
spelers van DFC4

 

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com