Gehavend DFC3 wint op karakter van Oranje Wit: 4-1

22 december 2015 1499x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gehavend DFC3 wint op karakter van Oranje Wit: 4-1

19 december, normaal gesproken een dag met lichte vorst waarop iedereen zijn laatste kerstinkopen gaat doen. Afgelopen zaterdag was dit niet het geval, maar moest DFC3 voetballen bij een temperatuur van 14 graden. Dit was te merken, want veel spelers waren al in een winterslaap. Gevolg: een kwartier voor aftrap stonden we met 10 man

Gelukkig zag “good-old” Cees R. de ernst van de situatie in en besloot om zijn harnas en bijbehorende ondersteunende hulpstukken uit de kast te trekken en zijn team te komen helpen. Bij deze 10 zat echter geen keeper maar gelukkig was Clifton S. van het 5e bereid om, voorafgaand aan zijn eigen wedstrijd, bij ons een half uur onder de lat te komen staan. Onze dank hiervoor Clifton!!!

Met o.a. jeugdspeler Marco v P. uit C1 startte het 3e uiteindelijk toch de wedstrijd met 11 man. Na kansen over en weer scoorde Robin H. na uitstekend doorzetten de 1-0. Omdat de scheidsrechter besloot om als kerstman over en weer kadootjes uit te gaan delen stond er een ruststand van 2-1 voor het 3e op het bord. Vlak voor rust stond het derde even met 9 tegen 11 op het veld omdat Mario G. een 10 minuten tijdstraf kreeg vanwege een “niet-heel-erg-slimme” overtreding.

De tweede helft met Cees R. inmiddels op het doel en oudgediende Peter in de gelederen was het aanzien meer dan waard. Oranje Wit kreeg aardig wat kansen maar onze gelegenheidskeeper wist alles op zijn geheel eigen wijze te keren. Hij werd mede hierdoor de man van de wedstrijd.

Zoals zo vaak valt de goal dan aan de andere kant. Wederom was het Robin H. die met zijn tweede goal van de dag de bevrijdende 3-1 aantekende. Het was de tweede echt bikkelen op het veld. Er werd gestreden voor elke meter, en mede daardoor scoorde op wilskracht de geblesseerde Willem O. de uiteindelijke 4-1.

De trainers Johan M. en Ronald v P. willen iedereen die WEL aanwezig was bedanken voor hun enorme inzet en karakter. Onze dank gaat ook uit aan Clifton, Peter en Marco! Namens deze jongens kon deze wedstrijd doorgaan. Want waar waren de overige “teamgenoten”? Werk en vakantie is een uitstekend excuus, maar als je geblesseerd ben kan je gewoon naar je eigen team komen kijken hoor!!
Desondanks werd er door de wel-aanwezigen de aloude traditie van het vieren van een overwinning van het 3e uiteraard voortgezet.

Iedereen prettige feestdagen en een gezond 2016 gewenst !

De trainers….

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com