Dubbeldam 3 vs DFC 3: Strijd!

16 december 2015 879x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dubbeldam 3 vs DFC 3: Strijd!

Verslag van de wedstrijd op 12 december

Op een mooi kunstgrasveld moesten we tegen het sterke Dubbeldam aantreden. Een ploeg met nog weinig puntverlies en goede uitslagen tegen de toppers. Voor ons telt slechts 1 ding deze laatste wedstrijden en dat is winnen om in de buurt te blijven van koploper Rijsoord.
We begonnen de wedstrijd net als tegen Rijsoord met veel strijd en wisten de tegenstander al snel onder druk te zetten. Waar het middenveld weer als vanouds sterk en dynamisch was, bleek de aanval met R en R nog niet echt scherp te zijn. Toch wisten we enkele grote kansen te creëren die echter allemaal om zeep werden geholpen. Met meer rust en overzicht hadden we de wedstrijd al snel kunnen beslissen. En als je niet scoort, dan maak je het jezelf vaak onnodig moeilijk, gelukkig hebben we altijd onze trouwe sluitpost Steven om ons met een fantastische redding ruim 20 meter van zijn doel te redden. Vlak daarvoor ontsnapte de slap spelende Tomas aan een rode kaart door een doorgebroken speler neer te halen. Dit was gelijk het einde van de wedstrijd voor Tomas (de trainer had goed gezien dat het hem aan ritme ontbrak), met zijn vervanger Maarten v Dalen stond de linkerkant weer als een huis. DFC was weer wakker geschut en begon Dubbeldam volledig weg te spelen, dit resulteerde als snel tot een doelpunt van Willem op goed aangeven van Maurice. Hierna kregen we nog veel kansen maar het versier stond niet op scherp (0-1 bij rust).

De tweede helft werden beide spitsen vervangen en verliet Maurice het middenveld in ruil voor Bartje. De tweede helft kregen we een heel ander beeld te zien, waar de organisatie volledig weg was bij DFC was het Dubbeldam dat flink druk op ons doel zette. Dankzij goed verdedigingswerk van Bart werd voorkomen dat Steven 1 op 1 kwam te staan. Na ongeveer 100 uit-ballen vanwege blessures en overtredingen was het Robby die besloot om de bal niet sportief terug te geven maar vanuit de uitgooi richting de keeper te rennen en de 2-0 te scoren. (Erg onsportief, en dan ook geen sorry zeggen als je een vrouw met je tas in haar gezicht duwt). De uitermate sportieve andere DFC’ers  lieten Dubbeldam de 1-2 maken. De toon was gezet en Dubbeldam ging er nu vol voor.

Een kwartier voor tijd was het wederom Steven die eerst een 1 op 1 van de lijn haalde, maar de bal voor een andere speler bokste die van 2 meter vrij kon inschieten, maarrrrr op miraculeuze wijze wist Steef de bal te stoppen!!! Ongeloof aan de zijkant bij de supporters!! Vijf minuten later was het Conan die geblesseerd moest uitvallen na de zoveelste aanslag op hem, tegelijkertijd viel Ferdy ook uit. De inbreng van Maurice en Marco zorgde voor meer snelheid waardoor de wedstrijd weer in het voordeel van DFC kantelde. Marco wist in 10 min tijd drie mooie kansen te creëeren maar faalde helaas in de afwerking. Eindstand 1-2 conclusie; 3 punten in THE pocket!!! Soms is het voetbal niet altijd even goed maar de inzet is fantastisch mannen!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com