DFC speelde voor Sinterklaas, op Woudestein tegen Excelsior ( 7-1)

5 december 2015 1233x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC speelde voor Sinterklaas, op Woudestein tegen Excelsior ( 7-1)

Vandaag om 13.15 uur speelde DFC op Woudestein tegen Excelsior. Iedereen wist dat onze ploeg het tegen deze tegenstander moeilijk zou krijgen, zij doen immers mee om de bovenste plaatsen.  Echter deze middag werden in de eerste helft teveel sinterklaas-kadootjes uitgedeeld. Na in het begin met 1-0 te zijn achter gekomen, werd DFC sterker en de tegenstander onrustiger. Na onze prima gelijkmaker, leek het even een kwestie van tijd voor nog een DFC treffer. Helaas werd Excelsior toen binnen enkele minuten onnodig in het zadel geholpen, door slap ingrijpen van de verdediging. Rust 5-1  !! In de tweede helft ging het ietsje beter en drong Excelsior gelukkig niet meer aan. Toch werd door hen nog uitgelopen tot een overdreven uitslag van 7-1. Een kleine nederlaag brengt ook maar nul punten in het laatje, maar deze hoge uitslag had toch voorkomen kunnen worden door wat beter bij de les te zijn in de eerste helft!  Het geeft toch een minder gevoel na een al met al behoorlijke eerste competitie-helft.

Arie Heijstek

Voorzitter der DFC

1

1

2

2

3

3

4

4

5

5

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com