DFC C1 strijdend ten onder in topper

7 december 2015 1548x bekeken, 1 reactie »

DFC C1 heeft zaterdag de topper tegen achtervolger Wieldrecht C2 nipt met 2-3 verloren. Na een 0-3 achterstand bij rust knokte het team zich in de tweede helft terug tot 2-3, maar de wedstrijd duurde net niet lang genoeg voor een gelijkspel of zelf een mogelijke overwinning.
Wieldrecht kwam furieus uit de startblokken.  Al in de eerste minuten sneden de nummers 17 en 18 dwars door de defensie van DFC. In korte tijd liep Wieldrecht uit naar een 0-3 voorsprong. DFC C1 zette echter een tandje bij en bleef de aanval zoeken. Dat leidde vlak voor rust tot een paar goede kansen.

 

Na de rust zette DFC, gesteund door de wind, nog een keer aan en zette het Wieldrecht vast. Stevige duels werden uitgevochten en gewonnen en enkele keren had de thuisploeg zelfs een penalty moeten hebben. Ballen belanden op de paal en de lat, maar Wieldrecht hield stand.  Tot Marco met een snoeiharde vrije trap de 1-3 aantekende. DFC ging nog meer drukken en Wieldrecht slaagde er ondanks al zijn versterkingen niet meer in om eruit te komen. Twee minuten voor tijd kopte Noah een corner van Effe binnen en leek DFC nog langszij te gaan komen. Helaas floot de scheidsrechter al vlak daarna af.

 

Een uitstekende partij voetbal waarbij DFC zich van zijn beste kant liet zien. Dat belooft wat voor de toekomst.

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 8 december 2015 om 19:54 -

    Jammer jongens !! Jullie hebben er hard voor geknokt…wat een inzet…TOP !!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com