DFC 5 ongeslagen de winterstop in

21 december 2015 1943x bekeken, 1 reactie »

Afgelopen zaterdag (19 december) stond voor DFC 5 de laatste wedstrijd van het jaar 2015 op het programma. Vooraf was al duidelijk dat DFC 5 als nummer 1 de winterstop in zou gaan.

Om half 1 werd er aangetreden tegen laagvlieger Pelikaan. Het vroege tijdstip was in de eerste helft duidelijk zichtbaar. DFC speelde in een zeer laag tempo en kon geen gevaar stichten.  Pelikaan probeerde via snelle uitbraken gevaarlijk te worden maar de verdediging van DFC, onder leiding van sterkhouder Aroen Ramsanjhal, stond in verdedigend opzicht goed opgesteld.

Na een half uur spelen was het goalgetter Maarten Zilverschoon, die met een fraaie uithaal, de ban brak voor DFC, 1-0. Op slag van rust besliste Maarten Zilverschoon de wedstrijd. Een dieptepass van Robin Ramesar werd mooi aangenomen en de bal werd simpel afgerond, 2-0.

In de rust werd iedereen wakker geschud en werden er wat tactische aanpassingen gedaan. In de twee helft schotelde DFC de vele toeschouwers toch een leuke helft voor. In de 50e minuut was het Maarten Zilverschoon met een droge knal zijn 3e doelpunt van de middag aan kon tekenen, 3-0. Met dit doelpunt staat de teller voor Zilverschoon al op 25 doelpunten.

Ook routinier Siegmund Sewpersad pikte zijn doelpuntje mee. In de 16 omspeelde Sewpersad zijn directe tegenstander simpel en hij schoot de bal keihard tegen de touwen, 4-0. In de 70e minuut kopte Marco van Woerkom een mooie voorzet van Veeru Ramcharan binnen en enkele minuten later schoot dezelfde Marco van Woerkom de bal via de onderkant van de lat achter de doelman van Pelikaan, 6-0.

Robert Mohan leukte 10 minuten voor tijd zijn invalbeurt op met een treffer. Een goede voorzet van Maarten Zilverschoon werd met een uiterste krachtsinspanning binnengetikt. Mohan moest dit wel bekopen met een krampaanval en moest geblesseerd het veld verlaten. De laatste treffer van het jaar werd gemaakt door Robin Ramesar. Een afvallende cornerbal werd hard binnen geschoten, 8-0.

Na afloop werd het winterkampioenschap uitbundig gevierd in de kantine. De sfeer was fantastisch en dit beloofd wat voor het mogelijke feest in april. DFC 5 wenst alle DFC’ers een fijne kerst en een voorspoedig 2016.

1 reactie

 1. Leo Hille 21 december 2015 om 15:22 -

  DFC’ers
  Als mede sponsor ben ik trots op dit team.
  Ga na winterstop niet naast de schoenen lopen, gewoon zo doorgaan, in een rechte lijn op het kampioenschap af.
  Plus de beker!

  Leo Hille
  Trans Lion

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com