D.F.C. 3 wint kraker tegen Rijsoord: venijn zit in de staart

10 december 2015 1141x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D.F.C. 3 wint kraker tegen Rijsoord: venijn zit in de staart

De late zege was van groot belang om niet verder achterop te raken bij koploper Rijsoord. D.F.C. 3 en Rijsoord 11 hielden elkaar in de eerste helft in een houdgreep. Het team van Mol en Van Pelt had in de eerste 45 minuten weliswaar meer balbezit, maar de Rood-Witten slaagden er niet in om het veldoverwicht om te zetten in doelpunten. Het derde begon slordig, was niet helemaal scherp en had veel problemen met de wind.

In het tweede bedrijf liet Rijsoord wat meer de tanden zien. De opponent probeerde aan te dringen en kreeg ook wel de nodige kansen, maar uiteindelijk waren het de roodwithemden die nog wisten te scoren na rust. Met een prima kopbal uit een hoekschop bracht Mario Ghidini de stand na rust op 1-0. Dat bleek direct de beslissende. Maar niet voordat de doelverdediger een paar minuten voor tijd zich onderscheidde. Zo moest Steven een prachtige redding verrichten om de inzet van de spits onschadelijk te maken. Hiermee had de keeper een belangrijk aandeel in de zege van D.F.C. 3. En zodoende liep Rijsoord tegen haar eerste nederlaag van het seizoen aan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com