Beker thriller bij DFC4-wieldrecht5

13 december 2015 1195x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Beker thriller bij DFC4-wieldrecht5

Na 2 weekenden geen wedstrijd voor de Friends ( 28-11 afgelast en 05-12 vrij) mochten we eindelijk weer het veld betreden.
Dit weekend stond de bekerwedstrijd thuis tegen Wieldrecht op het programma. om 14.30 stipt vond de aftrap plaats.
De eerste 5 minuten van de wedstrijd was het voorzichtig aftasten van elkaar. Na 7 minuten zette Jerry een solo in die eindigde bij de achterlijk met een voorzet op Daryll, die de tijd kreeg om de bal voor zijn rechterbeen te zetten en hard kon uithalen. 1-0. Na deze vroege voorsprong, kregen de Friends nog een aantal aardige kansen. ( Randy 2x over en Wincho voorlangs. Schot van Dhishan die de keeper aardig had Jerry hard voorlangs. Wieldrecht zetten de eerste helft eigenlijk heel weinig tegenover. Toch was het Wieldrecht die na een halfuur, op gelijk hoogte kwam. Na een corner bleef de bal hangen in het 5 metergebied voor de voeten van een aanvaller die de bal maar hoeft te raken. We gingen rusten met een 1-1 stand.
De 2e helft monde uit in een echte thriller. De Friends die genoeg kansen kregen maar het net niet wist vinden ( Dhishan buiten kant paal en een stift van de doellijn, Daryll net naast, Lorenzo net over). Toch was het Wieldrecht die scoorden na 30 minuten in de 2e helft. Een verdwaald schot ging via de binnenkant van de paal het doel in. 1-2. Met de wetenschap dat we moesten winnen om verder te bekeren werd Lorenzo naar voren gestuurd. In de !! 42e minuut van de 2e helft werd het harde werken eindelijk beloond. Na een vlotte aanval viel de bal voor de voeten van Damian die in zijn draai meteen op doelschoot. 2-2. Met deze stand zou de wedstrijd beslist moeten worden door penalty’s. Meteen na de aftrap brak Wieldrecht door ( in de 44e minuut) via hun linkerflank. Een schot van de aanvaller verdween dan ook meteen weer via de paal het doel in 2-3. In een echte alle of niets offensief kwam de bal via Damian voor de voeten van Randy, die van buiten de 16 meter de keeper kon verschalken. 3-3 in de 45e minuut. Dit was dan ook de eindstand. Penalty’s moesten dan toch van pas komen om een winnaar aan te wijzen. De eerste penalty werd genomen door Wieldrecht. Deze werd meteen gestopt door Murat. Daryll die als eerste aantrad voor de Friends schoot feilloos raak. Hierdoor kwam de druk bij Wieldrecht te zitten. De 2e penalty werd door Murat op een haar na gestopt maar was dus wel raak. Lorenzo die daarop moest, schoot via de onderkant lat de bal in het net. De 2 volgende beurten werden beiden gescoord. Voor DFC waren het Kevin en Randy. De 5e beurt voor Wieldrecht, werd hard over geschoten, waardoor Melvin niet meer hoefde en de Friends na deze uitzinnige wedstrijd verder mogen bekeren.
Volgende week 19 dec. Spelen de Friends een inhaalwedstrijd uit tegen Groote Lindt. Een wedstrijd die al 2x was afgelast.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com