Wedstrijdverslag D1

29 november 2015 1443x bekeken, 1 reactie »

Voor onze D1 spelers stond zaterdag de wedstrijd tegen ASWH op het programma. Vorige week hadden ze een goede wedstrijd gespeeld tegen het D1 elftal van De Zwerver waardoor 3 punten zijn binnen gehaald. Er was veel  inzet getoond en er werd meer als team gespeeld, dus het was mooi dat dit werd beloond met de winst. Door alle regen konden de spelers maar 1 keer trainen deze week dus reken maar dat de mannen weer zin hadden om het veld op te gaan. Maar dat was zaterdag nog even twijfelachtig! ASWH had namelijk te weinig spelers en liet 4 spelers van hun D1 elftal aanvliegen. En dat waren niet de minsten, want deze jongens spelen in de 1e klasse en staan ook nog eens bovenaan in hun competitie. Uiteindelijk werd er toch besloten de wedstrijd te spelen, uiteindelijk staan er 2 elftallen en die jongens willen heel graag voetballen. Laten we het maar met humor benaderen en het er op houden dat ASWH versterking nodig had om van DFC te winnen :-). Terwijl DFC, kijkend over de hele wedstrijd, niet echt onder deed maar de ingevlogen sterspelers van ASWH scoorden net wat makkelijker. In 1 van de eerste minuten van de wedstrijd kreeg DFC een penalty mee. Die werd niet benut maar de penalty die DFC kreeg in de 2e helft schoot Noah er mooi in. In de rust was het 0-2, uiteindelijk is het 1-3 geworden. DFC heeft hard gewerkt maar kwam in deze wedstrijd net tekort. Jammer, even balen mag maar laten we maar weer snel focussen op de volgende wedstrijd!

Ik wil graag van het moment gebruik maken om Eveline van de Jeugdcommissie een compliment te maken. Zij heeft kordaat gehandeld in de discussie rondom de invallers en heeft een grote betrokkenheid getoond. Wat ik ook graag nog wil benoemen is dat vrijdag 20 november een grote groep spelers van de D1, via DFC,  naar de wedstrijd Dordrecht – Telstar geweest. Ze waren er bijna allemaal dus dat geeft wel aan dat het aanbod om naar de wedstrijd te gaan in de smaak viel bij de spelers. Het was leuk voor ze om met elkaar op een andere manier met voetbal bezig te zijn. Goed voor de teamspirit!

 

1 reactie

  1. a.p.heijstek 30 november 2015 om 00:57 -

    zijn er nog foto’s gemaakt voor het DFC archief?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com