Website LIKE Facebook

11 november 2015 787x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Website LIKE Facebook
Website LIKE Facebook

Dat de website van DFC niet stil zit en met zijn tijd meegaat , blijkt uit de nieuwste ontwikkeling. De website van DFC is niet alleen een veel bezochte site , maar gaat ook graag met zijn tijd mee. Dus social media is belangrijk om de mensen een kijk op de website te laten nemen. Vanaf nu zullen de meest actuele stukken van de website ook als link op de DFC facebook te zien zijn.

Zodoende word het bereik van de website nog groter en de doelgroep nog sneller op de hoogte gebracht van het laatste nieuws van DFC. Probeer het snel eens uit.  Klik op de link op DFC Facebook en uw komt terecht op de website.

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com