Uitnodiging Sinterklaas bij DFC; 29 november vanaf 14:00 uur

17 november 2015 1465x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging Sinterklaas bij DFC; 29 november vanaf 14:00 uur

banner sint 2015horizontaal

Op zondag 29 november komt de Sint weer op bezoek bij DFC en jij bent hierbij uitgenodigd om erbij te zijn! Uiteraard komt de Goedheiligman niet alleen en zijn ook de Pieten weer van de partij om van deze middag een groots spektakel te maken. De middag start om 14:00 uur en is om ongeveer 16:30 uur weer afgelopen.

We vinden het erg leuk als jij hierbij aanwezig bent (schrijf je via onderstaand formulier even in), maar het is nog leuker als je ook je broertje, zusje, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes meeneemt naar DFC.

Om helemaal in de juiste sfeer te komen kun je dit jaar ook bij DFC een luxe chocoladeletter, een roomboter banketstaaf en/of een roomboter speculaasstaaf. Dat is niet alleen heel erg lekker, maar je steunt er ook nog eens de club mee. Download deze folder (leaflet_sinterklaasactie_2015_v3) en lever hem in de commissiekamer of bij iemand van de jeugdcommissie in. Je bestelling ligt dan op donderdagavond of zaterdagochtend voor je klaar.

Naam*:
Team*:
Komt met aantal personen*:
E-mailadres*:

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com