Taaie tegenstander voor DFC C1

8 november 2015 1125x bekeken, 1 reactie »

DFC C1 ontmoette in de uitwedstrijd tegen De Alblas C2 een taaie tegenstander. Terwijl DFC de thuisploeg onder druk zette, wist die met snelle counters uit te breken. Uit een van die aanvallen scoorde de snelle spits van De Alblas zelfs de 1-0.

DFC moest even wakker worden. Na attent doorlopen van Noah op de keeper kon hij de 1-1 aantekenen, waarna Ruwendrick net voor  rust via een fraaie kopbal de 1-2 maakte.

Na rust was DFC wel bij de les en hield de achterhoede de snelle spitsen van De Alblas in bedwang. Zelf creëerde het team diverse kansen die niet werden benut. Pas tien minuten voor tijd maakte Zakaria de bevrijdende 1-3. Even later zorgde Noah met een individuele actie vanaf de achterlijn voor de eindstand: 1-4.

Omdat op 30 oktober met 6-0 thuis werd gewonnen van Sliedrecht C2 en twee weken daarvoor met 0-7 van IFC C2, voert DFC C1 met 24 punten uit 8 wedstrijden nog zonder puntverlies de ranglijst aan. Veel zal afhangen van de thuiswedstrijd tegen GSC/ODS C1, de nummer twee  in de stand, op 21 november.


1 reactie

  1. Jeugdcommissie 8 november 2015 om 16:40 -

    Gefeliciteerd jongens ! !

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com