Spotlight : Fred Rackwitz

11 november 2015 1034x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Spotlight : Fred Rackwitz
Spotlight : Fred Rackwitz

533539_283985051704063_416418678_n

In de Spotlight
Naam:     Fred Rackwitz
Leeftijd : 50
Hoe lang ben je al lid of betrokken bij DFC ?

*Vanaf 1994 ben ik lid. Daarvoor ben ik vanaf mijn 6e lid geweest van v.v. Rios. Met even een uitstapje naar Merwede. Toen Rios ophield te bestaan zijn we met twee elftallen naar DFC gegaan.
Wat is je functie bij DFC ?

*Op dit moment ben ik clubscheidsrechter, ik fluit de senioren. Zowel het tweede als het derde. Daarnaast ben ik al enige tijd voorzitter van Nar Veure. De carnavalsvereniging die al bijna 44 jaar bestaat en bij DFC hoort.
Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?

Toen Rios werd opgeheven zijn we met een groot deel van de overgebleven leden naar DFC gegaan. Via connecties bij DFC hebben we dat toen besloten.
Heb je zelf ook bij DFC gevoetbald ?

Ja ik heb nog aardig wat jaartjes bij DFC gevoetbald. Zondag in het 5e en 7e. Daarna nog een tijdje op zaterdag . Daarna ben ik leider geworden van zaterdag 3.
Wat gaat er volgens jou goed bij DFC ?

Het beleid wat uitgestippeld is door het bestuur ziet er goed uit. De tijd zou het leren voordat we de vruchten er van kunnen plukken. Investeren in het eerste is één van de prioriteiten, daar is DFC goed mee bezig. Het is een jonge ploeg die nog moet groeien maar structureel zit het volgens mij wel goed. Ook is er wat meer jeugd en zijn er de juiste mensen mee bezig. Het complex heeft een grote opknapbeurt gehad door de vrijwilligers en dat is een goed teken. Saamhorigheid daar draait het om.
Wat denk je dat er verbeterd kan worden bij DFC ?

Het ledenaantal moet worden aangevuld dat is een vereiste, dan kunnen we nog jaren door. Ook het communiceren kan wat beter. Niet zomaar wat roepen maar de juiste persoon of commissie aanspreken. Dan krijg je minder wrijving. Het licht in de kantine kan beter, lijkt wel een landingsbaan voor vliegtuigen. Moet rap wat aan gebeuren.
Wat zijn je ambities bij DFC ?

Nieuwe ambities heb ik niet bij DFC. Ik fluit al bijna ieder weekend en het voorzitterschap van Nar Veure gaat ook aardig wat tijd in zitten.
Heb je naast DFC nog andere hobby’s ?

Mijn hobby’s liggen bij DFC. Daarnaast genieten van het leven door evenementen te bezoeken, musicals en uitgaan.
Wie zal je graag de volgende keer in de spotlight zien ?

Bert Huijbens

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com