Sint bezoekt DFC

29 november 2015 985x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sint bezoekt DFC
Sint bezoekt DFC

Vandaag stond het bezoek van Sinterklaas bij DFC op het programma. Net zoals elk jaar bezoekt de goedheiligman ons clubgebouw. Stiekem vind hij dit het leukste bezoek van allemaal , heeft hij verklapt aan de website.

De jeugd van DFC was al ruim van te voren aanwezig. De pieten vermaakte de aanwezige kinderen met spelletjes zoals sjoelen , stoelendans en de kinderen konden hun eigen sinterklaas button maken. Ook de pieten bingo werd gespeeld.

Toen Bar Gebeure binnen kwam was dat het teken dat de Sint ook onderweg was. Op de speciaal voor hem neergezette stoel kon hij alle kinderen goed zien. Zo waren er kabouters , E-spelers en nog vele andere kinderen. Allemaal mochten ze bij Sinterklaas komen om een cadeau op te halen , en natuurlijk nog iets lekkers voor onderweg.

Helaas moest de sint weer verder , want er moesten nog meer kinderen bezocht worden. Hij heeft alweer beloofd om volgend jaar weer terug te komen naar DFC.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com