Nieuw Lekkerland 7 – DFC 4

17 november 2015 1138x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuw Lekkerland 7 – DFC 4

Afgelopen zaterdag 12.30 stonden de Friends uit bij Nieuw Lekkerland weer voor hun 8e wedstrijd van het seizoen. Met 15 man en een gure wind waren we er klaar voor.
We begonnen met de volgende opstelling;
Doel; Murat
Achter; Aroen, Jerry, Kevin en Patrick
Midden; Dishan, Jason, Wincho en Ule
Voor; Randy en Daryll
Wissels; Damian, Melvin en Romeo

1e Helft
Al snel tijdens de wedstrijd kwamen erachter dat deze tegenstander een aardig voetballende ploeg was, maar DFC toch een overwicht had. Toch was het de thuisploeg die in de 17e minuut op een 1-0 voorsprong kwam toen bij een buitenspel situatie, niet met een opkomende speler mee werd gelopen. Deze kon simpel scoren. 1n de 20 minuut mocht onze veteraan plaats maken voor Damian. 8 minuten na de openingstreffer kon Randy, na een steekpass van Patrick, alleen op de keeper afgaan. Hij faalde niet en we waren weer op gelijke hoogte 1-1. dit was ook de ruststand
2eHelft
wissels. Jason eruit en Melvin erin. Daryll eruit en Romeo erin
Amper was de 2e helft begonnen of het stond alweer 2-1. Bij een corner kon een speler van de thuis club zomaar het 16-meter gebied inlopen en vrij inkoppen. weer keken we tegen een achterstand aan. 10 minuten na een vloeiende aanval tikte Patrick meteen de bal door op Randy, die wederom de gelijkmaker aantekende. 2-2. vanaf dit moment begonnen de aanvallen van DFC steeds mooier en beter te worden. Dit was ook het begin van de scheidsrechter om zijn neutraliteit te laten varen. Aanvallen van DFC werden steeds afgevlagd voor buitenspel ( 4 of 5 gevallen onterecht) maar aan de andere kant liet hij een buitenspel van de thuisploeg ( in de 65e min)wel doorgaan waardoor Nieuw Lekkerland weer op voorsprong kwam. 10 Minuten voor tijd kwamen de Friends toch weer op gelijk hoogte. Jerry kreeg de bal na een kort genomen vrijschop op de middellijn, waar hij aan een aardige solo/rush begon. Hij passeerde 4 spelers en kon vanaf de 16 meterlijn met links hard inschieten. 3-3. De tegenstander was na de 3-2 al begonnen met tijdrekken. Maar ondanks dat de scheids aangaf tijd erbij te zullen trekken floot hij in de 88 minuut af.

Aanstaande zaterdag 21 november staan de friends in de knock-out fase van de Beker bij en tegenover Altena 4
deze wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen

Martin

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com