Nar Veure aan de aftrap van het nieuwe seizoen

15 november 2015 1340x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nar Veure aan de aftrap van het nieuwe seizoen
Nar Veure aan de aftrap van het nieuwe seizoen

Affiche installatie 2015 site Nar Veure's Pretkalender

Zaterdag 21 november installatie Prins Krommediek en zijn gevolg.

 

Zaterdag 21 november gaat het bij DFC weer gebeuren, de installatie van Prins Krommediek en gevolg. Alles zal in het teken staan van het carnavalsmotto “ NAR VEURE DRAAIT MEE IN DE MOULIN ROUGE”

Hofkapel Bar Gebeure zal de installatie muzikaal begeleiden en daarnaast een wervelend optreden geven. De artiest van de avond is de welbekende Dordtenaar Gerrit van Kooten. Ook is er een keur aan muziekkapellen te bewonderen. Quiznix, Merweboertjes, The Rolling Tones, Rataplan en de Afzakkers geven fantastische optredens.

Stadsprins Krabbejanus zal te gast aanwezig zijn op de installatie om prins Krommediek en zijn Opper te installeren. Bent u ook zo benieuwd wie de prins en opper worden, wie de hofdames zijn of wie er in de raad zitten. Kom lekker kijken en geniet van het feestje. Carnavalsgilde Nar Veure hoopt u allen op deze avond te verwelkomen. Tot dan.Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com