In de Spotlight : Bert Huijbens

25 november 2015 1279x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor In de Spotlight : Bert Huijbens
In de Spotlight : Bert Huijbens

1412398_430282863761417_2099172500_o

 

Naam:  Bert Huijbens
Leeftijd : 51
Hoe lang ben je al lid of betrokken bij DFC ?

sinds 1985 tot en met 1990 en weer vanaf 2002 (toen werd onze zoon Tim 6 jaar en lid van DFC en ik ook weer)
Wat is je functie bij DFC ?

lid voetbal technische commissie, dit betekent dat wij ons bezig houden met het aanstellen van trainers, voortgangsgesprekken houden met trainers, bezoeken van trainingen en wedstrijden, gesprekken houden met ouders van nieuwe jeugdleden. Daarnaast draai ik geregeld een bardienst, vervang ik de verzorger Hans vd Berg bij afwezigheid en vlag ik wel eens een wedstrijd van het 1e elftal als de vaste vlagger Enzo verhindert is.
Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?

ik ben in 1985 lid geworden omdat vrienden van mij bij DFC voetbalden.
Heb je zelf ook bij DFC gevoetbald ?

in 1985 ben ik van EBOH overgestapt naar DFC. Ik heb drie seizoenen in het eerste gespeeld. Daarna ben ik een jaar in een lager elftal gaan spelen. Ik ben toen gestopt als voetballer en als sportverzorger bij het eerste elftal van diverse voetbalverenigingen aan de slag gegaan.
Wat gaat er volgens jou goed bij DFC ?

sinds kort zijn er meer vrijwilligers zich gaan inzetten voor de club. Je ziet het aan de grote opknapbeurt van onze accommodatie, de sponsorcommissie heeft goede zaken gedaan: zie bijv. het aantal nieuwe reclame borden, de jeugdcommissie is zeer enthousiast bezig, de klaverjasavonden worden goed bezocht, ieder weekend fluit een eerste elftal speler een wedstrijd bij de jeugd, na de winterstop hebben we drie elftallen bij de meisjes in de competitie en sportief gezien, daar draait het uiteindelijk toch om, gaat het met vrijwel alle teams behoorlijk goed.
Wat denk je dat er verbeterd kan worden bij DFC ?

het aantal jeugdleden zal moeten groeien om uit eindelijk een stabiele club te kunnen worden, een aanzet is al gegeven om het kaboutervoetbal nieuw leven in te blazen. Er mogen zich altijd nog meer vrijwilligers aansluiten bij de vereniging. Door het betrekken van de jeugd bij de organisatie van allerlei (nieuwe) activiteiten kunnen we wellicht een nog aantrekkelijkere vereniging worden voor Dordrecht en omstreken, zodat we meer mensen/leden aantrekken voor het spelen van voetbal, bekijken van wedstrijden of bijwonen van leuke feestjes.
Wat zijn je ambities bij DFC ?

mijn bijdrage te blijven leveren aan nieuw successen voor DFC
Heb je naast DFC nog andere hobby’s ?

ik ga graag fitnessen in de sportschool en tennis spelen. Daarnaast doe ik graag gezellige dingen doen met het gezin, familie en vrienden.
Wie zal je graag de volgende keer in de spotlight zien ?

Jan Peters

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com