Geen problemen voor DFC C3

7 november 2015 1757x bekeken, 1 reactie »

Verslag van de wedstrijd Noordeloos C1 – DFC C3 op zaterdag 7 november 2015.

 

Met 12 spelers gaat DFC C3 vandaag op bezoek bij Noordeloos. Anders dan in de midweekse oefenwedstrijd is DFC direct goed bij de les. Al na 5 minuten dribbelt Yassine door de verdediging en speelt de bal naar Enis, die knap afrondt. Twee minuten later controleert Stijn de bal en na een één-twee met Luca staat hij alleen voor de keeper en is het alweer 0-2 en is deze wedstrijd gevoelsmatig al gespeeld. In de 17e minuut heeft Redwan een mooie actie op links en zijn voorzet komt via een omweg bij Enis, die van dichtbij de 0-3 maakt. Pas in de 22e minuut heeft Noordeloos zijn eerste kans, maar ze weten die niet te benutten. Na kansen voor Stijn en Winston is het de hardwerkende Stijn die aan de rechterkant van het veld 2 man uitspeelt en Milangelo bereikt, die vallend de bal nog net klaar weet te leggen voor Yassine: 0-4. Als Noordeloos een counter inzet is het Jaylison die goed oplet, en passant 3 tegenstanders afschudt en vervolgens – bijna achteloos – Stijn vrij voor de keeper zet. Even kijken wat de keeper doet en hup het is alweer 0-5.

Ondertussen worden de persoonlijke duels wel wat steviger. Er worden af en toe stevige (schouder)duwtjes uitgedeeld. De scheidsrechter heeft er echter goed het oog op en laat veel toe van beide kanten. Toch zijn het de DFC’ers, zelf toch ook niet vies van een duwtje meer of minder, die hierdoor hun concentratie wat verliezen. Luca wil het ‘gesprek’ met de scheidsrechter wel aangaan, maar die heeft daar nou net geen zin in en hij stuurt Luca maar gelijk van het veld.

 

De tweede helft is DFC nog steeds de bovenliggende partij, maar onvoldoende geconcentreerd om de tegenstander kapot te spelen. Onur slalomt een keer door de verdediging, Enis schiet de bal in de korte hoek en Yassine scoort van dichtbij.

 

Ook van de ‘kleintjes’ moet je winnen en daarvoor is DFC C3 andermaal geslaagd.1 reactie

  1. Jeugdcommissie 8 november 2015 om 16:28 -

    Gefeliciteerd jongens! !

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com