gaat DFC4 verder in de beker?

22 november 2015 973x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor gaat DFC4 verder in de beker?

zaterdag 21-11-2015

Vandaag vertrokken we naar het verre en koude Nieuwendijk voor de beker wedstrijs tegen Altena4.
De aftrap was 0m 14.30. Na een minuut stilte nam Altena de aftrap. Binnen 30 sec kwam de bal voor de voeten van Jason, die niet nadacht en meteen uithaalde. De bal smoorde via een verdediger. Daryll reageerde meteen door de bal simpel langs de keeper die op verkeerde been stond te tikken. 0-1. In de 30e minuut kwamen de Friends op 0-2 door een mooie individuele aktie van Marc. In de eerste helft werden nog 2 ballen van Daryll van de doellijn gehaald. Dhishan schoot voor de verandering ook maar een keer op de lat en Ule en Damian stonden op 2 meter voor het doel te overleggen wie de bal erin zou schoppen. uiteindelijk besloot ule de bal maar aan de keeper te schenken. ūüôā
In de 2e helft gingen we verder waar we gebleven waren. Mooie combinaties gecombineerd met hard werken. dit resulteerde in een aantal kansen. Alleen ging de bal er niet meer in en zo gingen we naar het eind toe. De tegenstander die in de 2e helft niet eens voor ons doel was geweest, schoot in de 89e minuut maar een keer, van buiten de 16 meter, op doel die er dan ook pardoes in verdween. 1-2.
Door deze 1-2 overwinning bekeren de Friends dus verder.
zaterdag 28 november speelt DFC4 hun laatste wedstrijd voor de winter stop.

Martin

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com