DFC4

2 november 2015 1119x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC4

Afgelopen zaterdag 31 okt mochten de friends weer aantreden uit bij Pelikaan. Door een aantal geblesseerden en afwezigen waren er in totaal 13 spelers beschikbaar. Van 1 speler wisten we ook dat hij in de rust weg moest. hopen dus dat er geen blessures zouden vallen.
om 15.00 uur kwamen we het veld op in de volgende opstelling
keeper; Murat
achter; Bangie, Jerry, Lorenzo en Aroen
midden; johnny, Wincho, Randy en Damian
voor; Daryll en Romeo
wissels; Jason en Dishan
Snel in de eerste helft hadden de friends al de controle over de wedstrijd. dit resulteerde meteen in een paar kansen. schot van Lorenzo werd goed gepareerd door de keeper. ballen op de lat en net naast. In de 31e minuut speelde Randy de lange pass op Daryll, die het duel met de laatste man won en simpel de bal langs de keeper kon schuiven. De rest van de 1e helft gebeurde er niet veel meer. Johnny werd vervangen door broer Jason. de eerste helft werd dan ook rustig uitgespeeld
In de 2e helft kwam Dhishan in het veld voor Romeo. in de 3e minuut was het meteen raak. Dhishan legde voor, die vervolgens door Damian werd gemist (owh sry hij maakte een overstap:-)) waardoor Daryll de 0-2 kon aantekenen. in de 10e minuut gaf Jason een perfecte pass op de inlopende Wincho, die de bal mooi aannam en meteen kon uithalen 0-3. kort na zijn doelpunt werd Wincho vervangen door Romeo. in de 35e minuut was er weer een mooie pass van Jason op Daryll, die op zijn beurt meteen de bal panklaar legde voor de inkomende Damian. met een droge knal kwam de 0-4 op het bord. Damian verliet meteen hierna het veld zodat Wincho de rest kon uitspelen.
Een leuke wedstrijd waarbij de friends leuk combinatie voetbal liet zien.
de inhaal wedstrijd van donderdag a.s. is uitgesteld, waardoor onze volgende wedstrijd zaterdag 7 november thuis tegen De Alblas

 

 

 

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com