DFC onderbreekt ongeslagen reeks

7 november 2015 1135x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC onderbreekt ongeslagen reeks

DFC was vandaag gastheer voor IFC. DFC is goed bezig met een reeks van 4 wedstrijden op rij ongeslagen te zijn. De hoop was er om dat vandaag naar 5 te brengen.

Een speciaal welkom vandaag voor de trainer van IFC , Frank Zwakhals. Opgegroeid in de jeugdopleiding van DFC en opgeklommen naar speler van DFC 1 op zondag. Frank begon zijn trainersloopbaan bij de jeugd van DFC.

Over de wedstrijd valt eigenlijk weinig te vertellen. Beide ploegen kregen weinig kansen en de wedstrijd was zoals men dat ook wel noemt een echte 0-0 wedstrijd.Door een lullig doelpunt 10 minuten voor tijd , trok IFC alsnog de winst naar zich toe.

Punt van vermelding is dat DFC de rode kaart die Rick vd Linden verleden week onterecht ontving , aan zal vechten bij de KNVB. De voorgestelde schorsing van 7 wedstrijden staat in geen enkel verband met hetgeen er volgens de scheidsrechter gebeurd zal zijn.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com