DFC meiden MD1-ASWH MD1

15 november 2015 913x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC meiden MD1-ASWH MD1

Vandaag stond om 10.30 onder frisse omstandigheden de thuiswedstrijd tegen, de kampioen uit onze competitie, ASWH op het programma, waarvan we in de uitwedstrijden voor zowel de beker als competitie met 7-0 hadden verloren. Vol goede moed begonnen de DFC-meiden(zonder Megan en Daylaina) aan de wedstrijd met als doel het aantal tegendoelpunten zo laag mogelijk te houden, echter stonden ze na 5 minuten al met 0-1 achter. Even een domper die goed werd verwerkt, want DFC kwam door hun werklust beter in het spel wat in diverse leuke aanvallen resulteerde. Tot de 20e minuut konden de DFC-meiden goed tegenstand bieden, daarna sloeg ASWH vanuit een corner toe en werd het 0-2 en kort daarop volgende via een hard schot via de lat en keepster Bo de 0-3. Na rust was het niet anders en zette ASWH de DFC-meiden goed onder druk en werd het ondanks goed verdedigen 0-6.Meiden jullie hebben super gespeeld met veel inzet en sportiviteit tegen een goede ploeg.

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com