DFC MD1 – GROOT-AMMERS MD1

22 november 2015 828x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC MD1 – GROOT-AMMERS MD1
Na een minuut stilte begonnen de meiden goed aan de wedstrijd waar ondanks het slechte weer veel publiek op af was gekomen.De eerste de beste aanval van DFC leverde gelijk een schot op de paal op, echter lukte het niet om de rebound te benutten.Na deze aanval volgde direct een tegenaanval van Groot-Ammers maar ook deze resulteerde niet in een doelpunt. Na een minuut of 10 scoorde Groot-Ammers met een afstandsschot welke lastig te verwerken was door onze keepster Daylaina vanwege het natte veld.DFC probeerde met diverse aanvallen de achterstand om te buigen, maar zoals zo vaak vond in dit geval Groot-Ammers het doel in plaats van de hard werkende meiden van DFC waardoor we met een 0-2 achterstand gingen rusten.In de 2e helft begonnen we weer scherp aan de wedstrijd met wat kansjes over en weer.In de 10e minuut werd een afstandsschot van Groot-Ammers door een DFC verdedigster van richting veranderd waardoor Daylaina op het verkeerde been stond en dit de 0-3 betekende.De wedstrijd was nu definitief gespeeld.Er werd afgesloten met een schitterend doelpunt van de aanvoerster van Groot-Ammers, zij schoot de bal vanaf grote afstand met een boog over Daylaina heen waardoor deze sportieve wedstrijd eindigde in een 0-4 nederlaag.Alle vaders, moeders,oma’s en opa’s bedankt voor de support namens de meiden.
Volgende week rest nog de laatste wedstrijd van deze competitie om 10.00 uur uit bij VV Papendrecht.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com