DFC C3 houdt de goede vorm vast

22 november 2015 992x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C3 houdt de goede vorm vast

Verslag van de wedstrijd DFC C3 op zaterdag 21 november 2015.

Een belangrijk programma vandaag: de nummers één en vier (DFC / Heukelum) en de nummers twee en drie (Schelluinen / Peursum) gaan elkaar vandaag testen. We hopen dat Peursum een puntje weet te pakken! C3 wordt vandaag bijgestaan door invaller Fabian, die de nog steeds geblesseerde Xander vervangt.

 

DFC heeft de slappe instelling aan het begin van een wedstrijd enige wedstrijden geleden al losgelaten en begint – ondanks het nogal frisse weer – geconcentreerd aan de wedstrijd. Met name Winston en Onur zijn goed bij de les en als na een minuut of 5 Winston goed weg loopt bij zijn tegenstander bedient hij spits Colin, die vervolgens Onur de niet te missen kans geeft: 1-0. Even later probeert Yassine ook zo mooi weg te lopen bij zijn tegenstander, maar hij wordt onreglementair gestuit. Het team besluit dat Onur de vrije trap mag nemen en die krult deze, met hulp van de wind, naar de linkerbovenhoek. De keeper kan de bal met zijn vingertoppen nog aanraken, maar niet verhinderen dat het na 10 minuten 2-0 staat. De 3-0 wordt gemaakt door de ijverige Yassine, die de vrijstaande en hard roepende Onur geheel over het hoofd ziet, maar met een solo langs 2 spelers en vanachter de 3e speler de bal in de verre hoek schiet.

Toch staat Heukelum wel degelijk partij te bieden, maar de snelle backs Michael en Redwan en de sterke Jaylison staan gewoon niet toe dat Heukelum het doelgebied bereikt en omdat het inmiddels stevig is gaan regenen gaat het veldspel er enigszins op achteruit. Verschillende spelers hebben het koud en verlangen naar de rust.

De 2e helft haakt de niet fitte Julian al snel af en ook Yassine heeft het (te) koud. Stijn heeft er daarentegen heel veel zin in. Hij heeft het doel verlaten (voor Milangelo) en geniet zichtbaar op het middenveld. Hij combineert er lekker op los met zijn teamgenoten, speelt af en toe op volle snelheid een tegenstander door de benen, rommelt zich langs tegenstanders, maakt de 4-0, 6-0 en 7-0 en geeft de assist op de 8-0 (aan Enis). Tussendoor heeft diezelfde Enis nog een schitterende hoekschop getrapt, die door Colin steenhard onder de lat werd gekopt.

 

Onder het toeziend oog van de sponsor wint C3 in een sportieve wedstrijd met 8-0 van nummer 4 Heukelum, dat zich geen raad wist met dit DFC. Peursum kon helaas geen vuist maken tegen Schelluinen, maar DFC staat nog wel een week op de eerste plaats.Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com