DFC C2 – DFC C3 eindigt zonder winnaar

5 november 2015 999x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C2 – DFC C3 eindigt zonder winnaar
DFC C2 – DFC C3 eindigt zonder winnaar

Verslag van de wedstrijd op donderdagavond 5 november 2015.

In plaats van de reguliere training spelen de C2 en C3 vandaag een onderlinge oefenwedstrijd op het hoofdveld van DFC. C3, aangevuld met Joel (op doel) en Max (in de verdediging) uit de D1, laat wat vaker combinatiespel zien tussen meerdere spelers en DFC C2 speelt juist heel doelgericht naar voren. De eerste helft eindigt zoals hij begon: 0-0, waarbij DFC C2 het doel van de C3 het meest onder vuur heeft genomen.

De eerste kans van de tweede helft is eveneens voor C2, na prutswerk achterin bij C3, maar daarna volgt een sterke periode van de C3 waarin zij de (op dat moment) verdiende 1-0 aantekenen. DFC C3 lijkt de wedstrijd vervolgens naar zich toe te trekken, als er op het middenveld balverlies wordt geleden en DFC C2 weer eens zo’n mooie directe aanval opzet en Yassin vanuit een moeilijke hoek de bal schitterend over de keeper in de verre hoek deponeert. Vlak voor tijd krijgt Stijn de beste kans van de wedstrijd, maar één op één met keeper Gökhan schuift hij de bal naast het doel.

Een leuk en onderhoudend oefenpotje, waar beide teams lieten zien specifieke kwaliteiten in huis te hebben, maar elkaar ook de ruimte gaven om te voetballen. Beide trainers kunnen tevreden terug kijken op de verrichtingen van hun teams.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com