DFC C1 slaat concurrent van zich af

22 november 2015 981x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC C1 slaat concurrent van zich af

DFC C1 heeft zaterdag 21 november een directe concurrent voor het kampioenschap van zich af geslagen. De thuiswedstrijd tegen de nummer 2 van het klassement, GSC/ODS C1, werd met 5-0 gewonnen.

In het eerste kwartier leken beide ploegen aan elkaar gewaagd. DFC zette meer druk, maar creëerde nauwelijks kansen. Totdat Tigo ineens een voorzet met het hoofd binnenkopte. Een paar minuten later kopte hij de 2-0 binnen. Daarna volgde een fraai opgezette aanval met Marco als eindpunt. Die knalde loeihard de 3-0 binnen. Een individuele actie van wederom Tigo zorgde voor de 4-0 ruststand.

Na rust leken beide partijen het wel te geloven. GSC/ODS drong aan, maar het enige gevaar kwam van twee gevaarlijke terugspeelballen van DFC zelf. De voorhoede van DFC miste nog een paar grote kansen en uiteindelijk rommelde Tigo de 5-0 binnen, wat ook de eindstand was. Na 9 wedstrijden heeft DFC C1 nu 6 punten voorsprong op GSC//ODS.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com