DFC-Bergambacht 0-2 Verlies thuisclub in de laatste minuten van de wedstrijd

28 november 2015 1248x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-Bergambacht 0-2 Verlies thuisclub in de laatste minuten van de wedstrijd

DFC leed vanmiddag een “ongelukkige” nederlaag tegen Bergambacht. De gehele wedstrijd was het wachten op een voorsprong, die er in de 2e helft leek te komen. DFC scoorde een mooi doelpunt dat door de scheidsrechter om “speltechnische” redenen werd afgekeurd. Toen iedereen zich al tevreden stelde met een puntendeling, sloeg het noodloot in de laatste minuten van de wedstrijd toe…..0-1 en 0-2 ! Jammer!  Op naar de volgende wedstrijd op 5 december a.s. uit op Woudestein tegen Excelsior (A).     -aanklikken voor grotere afbeelding-

1 toss

1 toss

2

2

3 geen doelpunt

3 geen doelpunt

4

4Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com