DFC 5 wint met dubbele cijfers

2 november 2015 1097x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 5 wint met dubbele cijfers

Afgelopen zaterdag (31 oktober) stond voor DFC 5 het duel tegen Gorkum 2 op het programma.

DFC was een paar maten te groot voor Gorkum. Het duel bleek een uitgelezen mogelijkheid om het toch al goede doelsaldo verder op te krikken. DFC wist al na 3 minuten het net te vinden en vanaf dat moment werden er legio kansen gecreëerd. Gezien het aantal kansen was het een wonder dat het voor rust maar 7-0 stond.

Na rust begon DFC zwak aan het duel en dat leverde 2 goede kansen op voor Gorkum. Één van deze mogelijkheden werd benut en eigenlijk was het een aanfluiting dat er tegen deze tegenstander een tegendoelpunt geïncasseerd werd. Na dit doelpunt werden er weer volop kansen gecreëerd wat resulteerde in een overwinning met dubbele cijfers.

De eindstand was 11-1. De doelpuntenmakers:

Maarten Zilverschoon 4x

Siegmund Sewpersad 3x

Marco van Woerkom 1x

Ashwan Rambaran 1x

Louisano Trinidad 1x

Robert Mohan 1x

Twee doelpunten zijn wel het vermelden waard: Maarten Zilverschoon schoot de bal vanaf 35 meter over de uitgekomen doelman heen en Robert Mohan kopte een voorzet op fraaie wijze via de onderkant van de lat binnen.

Aanstaande zaterdag heeft DFC 5 geen wedstrijd. Op 14 november staat om half 3 het thuisduel tegen de nummer 3 Heerjansdam op het programma.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com