DFC 5 haalt uit tegen Drechtstreek

30 november 2015 1505x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 5 haalt uit tegen Drechtstreek

Afgelopen zaterdag (28 november) speelde DFC 5 tegen Drechtstreek. Vooraf stond DFC ongeslagen aan kop en Drechtstreek stond met slechts 1 overwinning op de laatste plek. In deze fase van het seizoen, met veel wind, regen en slechte velden, laten de hooggeplaatste teams vaak punten liggen tegen de mindere goden. DFC wilde de wedstrijd snel beslissen en dit lukte ook. Na 5 minuten was het de jarige Louisano Trinidad die een voorzet van Siegmund Sewpersad binnen kopte, 0-1!

Vanaf dit doelpunt kon DFC eenvoudig de wedstrijd uitspelen. Voor rust wist het nog 5 maal het doel te vinden. In de rust werden er 3 doelstellingen bepaald voor de 2e helft. Heel blijven, de 10 halen en de 0 houden. Deze werden in het vervolg van de wedstrijd allemaal behaald.

Doelpuntenmakers:

Louisano Trinidad (2x)

Siegmund Sewpersad (2x)

Marco van Woerkom (2x)

Urvin Kamta

Maarten Zilverschoon

Veeru  Ramcharan

Rudi Ramdayal

Aanstaande zaterdag staat om half 3 de topper tegen de virtuele nummer 2 van de ranglijst op het programma. Om half 3 wordt er thuis afgetrapt tegen ASWH.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com