DFC 4-De Alblas 7

11 november 2015 985x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4-De Alblas 7

Afgelopen zaterdag 7 november jl, stond de thuis wedstrijd tegen de Alblas op het programma. Om 14.30 stonden we klaar op het veld. Met 11 punten voor de friends en 9 voor de Alblas, kon het een leuke partij worden.

de friends kwamen met de volgende spelers het veld op;
op doel Murat,
achter; aroen, Jerry, Glenn en Patrick.
midden; Damian, Lorenzo, Randy en Dhishan.
voor; Daryll en Bangie
wissels; Yle, Wincho, Jason en Romeo

Klokslag 14.30 begon de wedstrijd. en ja hoor om 14.32 was het al raak.
Een voorzet vanaf links kwam bij ons in het strafschop gebied, waar 2 spelers vogelvrij
voor Murat kwamen en de bal zo erin konden lopen..0-1.
Dat was ook meteen de laatste keer dat er meer dan 1 tegenstander in de 16 meter is gekomen.
De Friends lieten zich niet van de wijs brengen en rechten hun schouders. De keeper van de Alblas stond de wedstrijd van zijn leven te keepen. Na 2 ballen op de lat ( Dhishan en Damian) en enkele ballen net naast konden we de tegenstander echt vastzetten . In de 33e minuut kon Dhishan de bal voorzetten. De bal kwam terecht bij Randy, die de bal aannam met zijn rug naar het doel. Aangezien hij niet strak werd gedekt, kon hij zich omdraaien en de bal goed leggen. Zijn directe tegenstander hield gepast afstand, waardoor het voor onze linkspoot wel heel erg makkelijk was om de bal in de verre kruising te leggen. 1-1
Het was de bevrijding . In de 45’minuut viel een afgevallen bal op ca 25 meter voor het doel voor de voeten van Daryll. Hij bedacht zich niet en haalde vol uit. 2-1. Eindelijk konden we gaan rusten met de verdiende voorsprong. Vlak voor het einde van de 1e helft viel Glenn geblesseerd uit en Wincho kwam voor hem in  het veld.
in de rust werd Bangie vervangen werd door Romeo,
Vol goede moed kwamen de Friends weer het veld op. Toch duurde het nog 15 minuten
toen Wincho, Randy op rechts weggestuurd werd. Randy zag dat de keeper een beetje te ver voor de doellijn stond haalde weer met zijn linker uit. De keeper kon alleen maar naar kijken. 3-1. Er kwamen nog een aantal andere kansen ( Damian mist een kopbal voor open doel, even later schiet hij nog tegen de lat, Randy raakte de paal dan maar ook nog een keer. Iets wat Romeo ook dan maar moest doen…paal raken) Jason kwam in het veld voor Damian en Ule voor Daryll. 2 minuten voor tijd loste Romeo, op aangeven van Jerry, een hard schot. De keeper keerde in 1e instantie zijn schot, maar kreeg meteen de herkansing en schoof rustig de bal in het doel. 4-1.
al met al een leuke wedstrijd waarbij de tegenstander niet echt gevaarlijk is geworden.

zaterdag 14 november staat de uit wedstrijd tegen Nieuw Lekkerland op het programma . Aanvang 12.30 uur

tot volgende week

 

 

 

 

 

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com