D1 speelt gelijk tegen EBOH

15 november 2015 1018x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D1 speelt gelijk tegen EBOH

De druk van het koploper zijn bleek toch de groot voor onze D1 spelers. Vorige week speelden ze tegen de D2 van Oranje Wit en verloren met 0-2. Terecht, Oranje Wit speelde beter. Waarmee ik niet wil zeggen dat het team van Oranje Wit sterker is maar tijdens deze wedstrijd waren de kwaliteiten van onze D1 spelers minder zichtbaar. Eerste helft 0-1 achter, 2e helft kreeg DFC nog een penalty mee maar Max wist net niet te scoren. Met nog een doelpunt van Oranje Wit in de 2e helft was het verlies een feit. Laten we het maar houden op “een herfstdip”. Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen EBOH op het programma, altijd spannend en de wil om te winnen van bekenden en schoolgenoten is altijd groot. Een speler van EBOH werd er tijdens de eerste helft, na een aantal waarschuwingen van de scheidsrechter, uitgestuurd dus dat werd verder spelen met 10 man. Helaas kon DFC hier niet echt veel profijt uit halen, sterker nog, we kwamen met 1-0 achter te staan! Nog een keer verliezen was geen optie dus onze spelers moesten aan de bak. En wat hebben die mannen, zeker in de 2e helft hard gewerkt. Het harde werken werd beloond met een prachtig doelpunt van Yordi. Zichtbaar blij met dit doelpunt werd er verder gespeeld maar de wil om te winnen bij EBOH was net zo groot dus het werd uiteindelijk nog een spannende pot. Eindstand 1-1!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com