D1 momenteel koploper in de competitie

3 november 2015 1139x bekeken, 1 reactie »
Zaterdag hebben de D1 spelers gelijk gespeeld tegen RCD. Over en weer kansen maar uiteindelijk is het 0-0 gebleven. Ik zou er een verslag aan kunnen wijden maar ik besloten dat deze week maar eens niet te doen. Liever zet ik onze spelers eens in de schijnwerpers! Want weet u wel dat deze kanjers momenteel bovenaan staan in de competitie? Ik weet het … er kan nog van alles gebeuren maar dit is toch een momentje om te delen.  Laat ik eens beginnen met onze mannen aan u voor te stellen. In de bovenste rij van links naar rechts: Youri , Max, Jan, Joel, Andrej, Anouar en Jordi. In de onderste rij van links naar rechts: Tom, Maroune, Noah, Devin, Delani, Marciano en Denilson. Trainer en begeleiders zijn Patrick, Marco en Enzo.  
D1
Terwijl ik dit schrijf bedenk ik me wat een mooi team dit is met spelers met verschillende, individuele kwaliteiten. Het is een, ik zou bijna zeggen perfecte mix van verdedigers, middenvelders en een voorhoede. Dus beste spelers; een beetje meer  uitstraling op het veld mag best! Jullie willen die eerste plek toch niet meer afgeven? Nou, dat mogen jullie tegenstanders best weten hoor! Laat maar zien dat jullie elke wedstrijd weer voor de volle winst gaan. Maar vergeet niet, koploper zijn brengt andere verplichtingen met zich mee, reken maar dat de tegenstanders zich instellen op jullie en altijd gebrand zijn om een goed resultaat te halen. Als jullie je hier niet op instellen en tegen wapenen ga je uiteindelijk toch verliezen, ondanks jullie individuele kwaliteiten. Je moet het toch als team doen, het gaat er uiteindelijk om hoe jullie met elkaar samenwerken. Er met elkaar voor gaan, elkaar positief benaderen, combinatiespel spelen, communiceren… het lijkt allemaal zo eenvoudig maar soms is dit best lastig. Luister dan ook goed naar de tips die jullie begeleiders jullie hierin geven. Besef dat alles begint met hard werken, ook op de trainingen. Jullie zullen altijd meer inzet moeten tonen dan de tegenstanders en vooral vanaf minuut 1 met veel passie moeten voetballen! Als jullie hiermee aan de slag gaan behoren jullie tot de beste in de competitie en gaan jullie vanzelf ook mooi voetbal spelen. Maar blijf alert, jullie tegenstanders willen altijd winnen van de koploper dus bedenk spelers van de D1 “adeldom verplicht”! Probeer elke week weer het maximale er uit zien te halen, op trainingen en in de wedstrijden. En als laatste maar misschien wel het belangrijkst: maak vooral veel plezier met elkaar. Focus op een goede prestatie en wat minder op de arbitrage. Tenslotte worden in een positieve sfeer de beste resultaten weggezet! 1 reactie

  1. Jeugdcommissie 4 november 2015 om 09:09 -

    Wat een goed verhaal !! Zou zo bij ieder team geplaatst kunnen worden…TEAM spirit en er voor gaan….veel plezier bij jullie volgende wedstrijd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com