Cehm Nuijten pupil v.d. week bij DFC-Bergambacht

28 november 2015 754x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Cehm Nuijten pupil v.d. week bij DFC-Bergambacht

Cehm Nuijten was vanmiddag Pupil v.d. week bij de wedstrijd van DFC tegen Bergambacht. Was aanwezig bij de voorbereiding op de wedstrijd, bij de toss, nam de aftrap en zat op de reservebank het spel te bekijken. Liep niet goed af voor DFC, maar Cehm had het toch naar zijn zin! Na afloop kreeg hij de bal met handtekeningen en het DFC vaantje, en werd op de foto gezet bij het DFC schilderij uit 1933.  En daarna at hij op zijn gemak in de bestuurskamer zijn patatje met fricandel.  Cehm succes dit seizoen in je eigen team!  -aanklikken voor grotere afbeelding-

2

1

1

2

3

3

4

4

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com