Teleurstelling bij D.F.C. 3 na late gelijkmaker Papendrecht

12 oktober 2015 798x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Teleurstelling bij D.F.C. 3 na late gelijkmaker Papendrecht

Het is oktober en het is schitterend weer! Een ideale dag voor de jongens van het derde om de wei in te gaan. Maar nadat er koppen geteld zijn in de kleedkamer blijkt dat er weer vele afzeggingen zijn vandaag. Er wordt wel erg makkelijk afgezegd hoor mannen! Gelukkig hebben we veel spelers “op papier”, zodat de leiders Johan en Ronald toch 11 man het veld in kunnen sturen. En als Patrick W. als een mummie is ingetapet dan is er zelfs een grensrechter!

Het 3e begon de wedstrijd tegen Papendrecht 5 uitstekend. De eerste 30 minuten worden er veel halve en hele kansen gecreëerd. Deze werden helaas niet benut. En als Papendrecht al het doel bedreigde stond daar altijd weer Steven K. Het laatste kwartier voor rust zakte het een beetje in bij DFC, maar de rust werd met de “brilstand” 0-0 bereikt.

De tweede helft begon het 3e weer sterk, wat resulteerde in de 1-0. Maarten J. reageerde uiterst alert op een bal die in het vijfmetergebied van Papendrecht bleef hangen en ramde de bal tegen de touwen. De wedstrijd ging daarna op en neer en werd een vermakelijk schouwspel. Mede door uitstekend keeperswerk van Steven K. kon Papendrecht niet scoren. Toen 10 minuten voor tijd Ralph met een schitterende knal 2-0 binnenschoot leek de buit binnen. Helaas dachten de meeste DFC’ers dat ook. En nadat Papendrecht, vijf minuten voor het einde, de 2-1 binnenfrommelde roken de gasten bloed. De organisatie van het derde was helemaal kwijt en vlak voor tijd werd het 2-2. Gelukkig floot de uitstekende scheidsrechter vlak daarna af want de het derde gaf de wedstrijd kompleet uit handen.

2-2 was een terechte uitslag van deze wedstrijd, die voor de toeschouwers zeer aantrekkelijk was, maar er was toch een wrange nasmaak vanwege de weggegeven voorsprong. Deze werd volgens de aloude traditie van dit team gezamenlijk weggespoeld……

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com