Spotlight : Annemiek Gottschalk

14 oktober 2015 1741x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Spotlight : Annemiek Gottschalk
Spotlight : Annemiek Gottschalk

DSC_1475

 

Naam        Annemiek Gottschalk

Leeftijd :  38 jaar

 

 

Hoe lang ben je al lid of betrokken bij DFC ?

In 2012 hebben mijn beide zoons, Fabian & winston, de overstap gemaakt van OMC naar DFC. Het jaar daarna is mijn man, Steven Gottschalk, trainer geworden van het toenmalige D1. Als voetbalmoeder ben ik bijna bij alle wedstrijden geweest. Je kan dus zeggen dat ik sinds 2012 langs te lijn sta als zeer fanatieke en enthousiaste moeder. Vanwege mijn drukke baan was het altijd erg lastig om ook nog iets voor DFC te doen, maar sinds het einde van het afgelopen voetbalseizoen heb ik samen met Angelique de Geus en Eveline in ’t Veld de jeugdcommissie weer nieuw leven ingeblazen. De drukke baan heb ik nog steeds, maar om toe te zien hoe een club waar mijn kinderen met veel plezier naar toe gaan verloren te laten gaan, was voor mij de aanzet om mij in in te zetten voor het behoud van DFC.

 

 

Wat is je functie bij DFC  ?

Sinds de start van dit seizoen ben ik jeugdvoorzitter van DFC

 

 

Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?

Eigenlijk zijn wij bij DFC terecht gekomen door Frank v Hofwegen. Mijn jongens en steven als trainer wilde weg bij OMC, maar wilde niet naar een grote club als oranje wit en dubbeldam. Frank v Hofwegen was het jaar daarvoor al vertrokken bij OMC. Om die reden zijn zij gaan kijken bij DFC en dat sprak ze aan.

 

 

Heb je zelf ook bij DFC gevoetbald ?

Haha, nee ik heb zelf nooit gevoetbald. Bij OMC heb ik een kleine half jaartje in een soort moederelftal getraind, maar ik kwam er al snel achter dat zelf voetballen niet echt voor mij weggelegd was. Laat mij maar vooral aan de kant staan.

 

 

Wat gaat er volgens jou goed bij DFC ?

Wat ik erg leuk vindt om te zien is dat er steeds meer positieve acties en geluiden zijn. Er zijn een heel veel ouders die zich willen inzetten voor de jeugd. Er staan leuke activiteiten gepland voor de jeugd. De kantine heeft weer een frisse en moderne uitstraling gekregen. We hebben iedereen in nieuwe tenue’s gestoken. We hebben dankzij de vrienden van de jeugd, alle trainers van de jeugd een trainingspak kunnen geven, zodat ze herkenbaar zijn als jeugdtrainer bij de wedstrijden.

 

 

Wat denk je dat er verbeterd kan worden bij DFC ?

Ondanks dat er aan alle kanten al enorm hard gewerkt wordt, zijn we er als DFC nog lang niet. Naast een aantal organisatorische verbeteringen, denk ik dat vooral de communicatie nog veel beter kan. We moeten elkaar kunnen aanspreken op gedrag en op gemaakte afspraken. Helaas gebeurt dat nu vaak niet of op een hele verkeerde manier, waardoor er wel veel gepraat wordt over, maar niet met.

 

 

Wat zijn je ambities bij DFC ?

Voorlopig heb ik genoeg aan mijn rol als voorzitter van de jeugd. Binnen deze rol hoop ik samen met de andere jeugdcommissieleden, de jeugdafdeling van DFC weer op de kaart te zetten. Ons streven is om binnen 2 jaar weer in alle leeftijdscategorieen minimaal 2 teams te hebben en dat de jeugd uiteindelijk bij DFC blijft om in de senioren elftallen te voetballen, omdat ze zich DFC’ers voelen.

 

 

Heb je naast DFC nog andere hobby’s ?

Naast het hebben van een drukke baan en een rol als jeugdvoorzitter, is mijn vrije tijd enorm belangrijk. Ik vind het heerlijk om lekker een filmpje of een serie te kijken.

 

 

Wie zal je graag de volgende keer in de spotlight zien ?

Albert  Louwman, omdat hij niet alleen de E2 traint, maar zich ook nog iedere woensdagmiddag inzet voor de kabouters.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com