Meiden DFC MA1 blijven in de polder steken op een gelijkspel !!!!!!

8 oktober 2015 1110x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Meiden DFC MA1 blijven in de polder steken op een gelijkspel !!!!!!

Nieuw Lekkerland ma1-DFC ma1 1-1

Zaterdag j.l mochten we iets wat uitslapen want de uit wedstrijd tegen Nieuw Lekkerland stond gepland op 10:30 uur

Op deze mooie zonnige ochtend richting de polder werden we verrast door een wegomleiding en hebben we met verschillende omwegen toch het mooie voetbalcomplex op tijd kunnen bereiken.
We speelde op het kunstgras en dat is niet onze favoriet om op te voetballen. Door de aanhoudende blessure van Charissa en de afwezigheid van Lisanne waren we weer genoodzaakt om weer wat te schuiven in de opstelling.
Lindy schoof van linksback naar het centrale middenveld en Celia schoof door naar de rechtsbuiten positie. Diana is zo goed als overal inzetbaar dus zij zakt terug naar de rechtsback positie waar zij met haar snelheid prima uit de voeten kan.
De eerste helft speelde we wisselvallig maar kwamen toch een aantal keren gevaarlijk voor het goal van de thuisploeg Sharon had een paar mogelijkheden maar op moment van schieten lag de bal net niet goed om vol te kunnen knallen .Nog een paar keer bij afronding de verkeerd keuze en de keepster hield er ook nog een aantal goed tegen. Het was niet zo dat wij alleen goede kansen kregen want ook de thuisploeg speelde goed aanvallend voetbal en zette onze verdediging en keepster Michelle ook erg onder druk en kwamen we een paar keer goed weg .Na een gevaarlijk corner van Nieuw LLand werd de bal vanaf 3 meter loeihard op de lat geknald en kaatste weer terug het veld in. NWLL opende de score, met een hard schot diagonaal in de verre hoek. Helaas Michelle kon er met haar snoekduik net niet bij. 1-0
Lindy had de gelijkmaker op haar schoen ,nadat zij door een perfecte steekpass van Celia door de verdediging sneed recht op het doel af en haar schot loste. Helaas binnen bereik van de keepster.
Toch wel wat teleurgesteld de kleedkamer in om alles op een rijtje te zetten en weer met volle moed er weer tegen aan. Het spel bleef gelijk opgaan met kansjes over en weer . Een kwartier voor tijd viel de gelijkmaker dan toch.Deze keer was t Lindy met een mooi steekballetje richting Celia die achter haar verdedigster door oog in oog met de goede keepster kwam te staan maar genadeloos de bal bijna door het net knalde 1-1.Met nog een kleine 10 minuten op de klok moesten we alles of niks spelen.
Helaas moesten we het met deze eindstand doen wat uiteindelijk een verdiende uitlag was voor beide teams.
Nou maar hopen dat Oranje-wit punten laat liggen bij Hardinxveld om nog uitzicht te houden op de bovenste plaats.
A.s wedstrijd weer een derby en dat is deze keer bij Dubbeldam,laat in de middag dus dat wordt lekker uitslapen !!!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com