Groot-Ammers MD1 – DFC MD1, 10 oktober 2015

10 oktober 2015 1063x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Groot-Ammers MD1 – DFC MD1, 10 oktober 2015
Ok, best vroeg, 8.30 uur voetballen in Groot-Ammers, maar dat mocht de pret niet drukken.
Iedereen is keurig op tijd en vol enthousiasme wordt de warming-up afgewerkt.
De eerste minuten kenmerken zich door veel druk van DFC. Met name Bo, Chantal en Megan verschijnen veelvuldig voor het doel van Groot-Ammers. Quirine trekt op vanuit het middenveld en zorgt op die manier ook voor veel dreiging.
Een mooie aanval volgt. Nina krijgt de bal er helaas net niet in. Quirine en Laure weren daarna een spaarzame aanval van Groot-Ammers af.
Na een mooie slalom door de defensie wordt Megan zoals dat heet onreglementair verdedigd en lijkt ze zich te blesseren. Echter, ze verbijt zich en gaat gewoon weer door. De vrije trap die volgt levert helaas niets op.
Kort daarna komt keepster Daylaina in actie en stopt eerst een aanvallende actie en daarna een corner van de thuisploeg.
Nadat Laure verhuist is naar het middenveld, laat ze zien dat ze ook een mooie paseerbeweging in huis heeft. Hiermee bereikt ze Bo die haar directe tegenstander vervolgens trakteert op een mooie panna!
Na een lange rush lukt het Quirine helaas niet DFC op voorsprong te zetten. De aanhoudende druk van DFC zou zo langzamerhand toch een doelpunt moeten opleveren, maar het zit er nog niet in.
De eerste helft werd zodoende afgesloten met de bekende brilstand.
Coach Laura wisselt in de tweede helft Daylaina voor Bo, in het DFC-doel. Net als in de eerste helft blijft DFC de aanval zoeken en creëert daardoor een paar kleine kansjes.
Een paar minuten later moet de DFC defensie ineens flink aan de bak. Groot-Ammers breekt uit maar Julia weet de aanval door een mooie ingreep te bezweren.
Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het steeds spannender en hoopt de, bij alle wedstrijden in grote getale aanwezige, fanatieke DFC-aanhang op dat ene momentje. Maar vooralsnog komt het er niet van.
Denise lijkt dan ineens heel dichtbij die eerste treffer. Helaas gaat de bal nét naast.
Ook een doelpoging van Daylaina, na opnieuw een lange rush van Quirine, rolt langs de verkeerde kant van de doelpaal.
Kort daarna krijgt Daylaina weer een grote kans. De keepster van Groot-Ammers staat heel goed opgesteld en stopt de fraai ingeschoten bal.
Vanaf rechts krijgt daarna Denise de bal en ze haalt keihard uit. Het publiek telde hem al, maar helaas gaat ook dit schot naast.
De laatste minuten blijft DFC aandringen maar weet helaas de wedstrijd niet te beslissen.
Ondanks een veel sterker DFC MD1 blijft het 0-0.
Het was een geweldig leuke wedstrijd om naar te kijken en de meiden hebben zich weer van hun beste voetbalkant laten zien.  

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com