FIFA toernooi een geslaagde middag

21 oktober 2015 1782x bekeken, 2 reacties »
FIFA toernooi een geslaagde middag

In de herfst vakantie had de jeugdcommissie een FIFA toernooi geregeld voor de jeugd van DFC. Ruim van te voren kon de jeugd inschrijven en op de dag zelf werden er 28 deelnemers verwelkomd. De organisatie was is handen van Mars Game Events en zij hadden de opstelling van de dag geregeld.

Na een spannende voorronde werd de finale uiteindelijk gespeeld door 2 spelers van de C1. Mike van Mourik en Fabian Gottschalk waren de finalisten van het eerste FIFA toernooi bij DFC. Na de reguliere speeltijd en verlenging waren er de strafschoppen die er voor moesten zorgen wie de winnaar werd.  Mike van Mourik was het die zich winnaar mocht noemen en met de hoofdprijs ervan door ging , een Xbox.

De jeugdcommissie kan terug kijken op een zeer leuke middag die mogelijk werd gemaakt door : Mars Game Events

2 reacties

  1. Yvon 21 oktober 2015 om 21:07 -

    Super georganiseerd door het jeugdbestuur!!!!

  2. Jeugdcommissie 21 oktober 2015 om 21:50 -

    We kunnen terugkijken op een geslaagde middag !! Op naar het volgende FIFA Toernooi…komen jullie ook ?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com