En weer een nieuwe kabouter aanwinst !

1 oktober 2015 838x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor En weer een nieuwe kabouter aanwinst !

Trainer  Albert  “plopperdeplop” Louwman mocht alweer een nieuwe kabouter begroeten op de training. Elke week komt er wel weer een aanwinst voor DFC aanwandelen. Dus de kabouters stonden weer klaar voor een leuke training , onder het toezicht van opa’s en oma’s die lekker in het zonnetje zaten om naar de kids te kijken.

Nu de groep wekelijks groter word , kan Albert steeds meer trainingsvormen gaan doen met de kabouters. Vandaag stond dan ook voor het eerst een echte keeper in het doel en de andere kabouters konden daarom afronden op het doel. Af en toe was het grote vliegtuig dat kwam overvliegen ook wel interessant en lagen enkele kabouters lekker in het gras naar boven te kijken.Maar als de limonade siroop dan weer voorbij komt sprinten ze naar de kant , want van hard trainen krijg je dorst.

Elke woensdag staat deze groep enthousiaste kabouters en hun trainer Albert om 15.30 uur klaar om te trainen. Heeft U zoon/dochter /kleinzoon/kleindochter ook zin om te komen kijken en mee te doen , kom gezellig langs. De groep is wekelijkse groeiende en daar kan uw kabouter ook bij horen. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com