DFC4- Alblasserdam 5

17 oktober 2015 1126x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC4- Alblasserdam 5

Zaterdag 17 okt 2015,

Vandaag stond de thuis wedstrijd tegen Alblasserdam op het programma. Na een slechte reeks ( 1 verloren en 2 gelijk)
waren de Friends toe aan een overwinning.
Om half 3 stonden beide teams klaar voor de aftrap.
DFC begon meteen fel aan de wedstrijd. Al in de 2e minuut zette Lorenzo, Daryll alleen voor de keeper. Met een droge schuiver liet hij meteen de 1-0 aantekenen. 10 minuten later was een diepte pass van Randy eigenlijk net te lang voor Daryll, alleen kreeg de keeper de bal niet onder controle, waardoor Daryll de bal in een leeg doel kon plaatsen. 2-0.
In de 37e minuut schoot een bal van Alblasserdam door de defensie waardoor een tegenstander alleen voor onze keeper kwam. Hij faalde niet en zodoende kwamen ze terug tot 2-1. 5 minuten voor rust kwam Randy 1 op 1 te staan na een fantastische lange bal van Jerry. Hij omspeelde de verdediger simpel en kon in de verre hoek de 3-1 aantekenen.
De 2e helft gingen we verder met het spel zoals de eerste helft. mooie akties en hard werken door een ieder.Er waren goede kansen op de 4-1, maar scoorden niet meer. Zodoende kwam er een eindstand van 3-1.
de wedstrijd werd gekenmerkt door het vele schelden en zeuren van de tegenstander. Complimenten aan de scheidsrechter die zich niet stoorden eraan en juist heel gedegen floot.

Volgende week hebben de friends een uitwedstrijd bij Groote Lindt. aanvang 12.30 uur

de kop van de competitie ziet er als volgt uit
1  Oranje Wit 9    15 uit 6
2 ZBC4                  10 uit 4
3 DFC4                   8 uit 5
4 De Zwerver 5      7 uit 4
5 Groote Lindt 5    7 uit 5

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com