DFC3 beleeft een heerlijke zaterdagmiddag bij Drechtstreek

4 oktober 2015 1397x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC3 beleeft een heerlijke zaterdagmiddag bij Drechtstreek

Het was een mooie zaterdagmiddag toen de laatste tactische punten werden besproken in de kleedkamer van DFC. Iedereen was gebrand op de overwinning en bij het fluitsignaal om 14:00 ging het team van DFC 3 dan ook sterk van start. Een kwartier lang speelt DFC op de helft van Drechtstreek, een aantal kleine kansen worden gecreëerd. Na een kwartier slaat het noodlot echter toe door een individuele fout van Conan, Drechtstreek komt 1-op-1 op de keeper en scoort. Na een aantal woorden over en weer herpakt DFC zichzelf, “nu wij weer” roept Maurice vlak voor de aftrap.
Na een geweldige aanval scoort diezelfde Maurice door een steekbal van Maarten J de 1-1, hoppa! De wedstrijd is zeer turbulent en beide partijen krijgen kansen, beide partijen weten echter geen doelpunt te maken voor het fluitsignaal, terug naar de kleedkamer, hoppa!

Het is rust en Johan spreekt de mannen toe, we moeten meer kantelen en het veld breed houden. Ongeveer vijf clichés later wordt DFC de kleedkamer uitgetrokken door de scheidsrechter, er moet weer gevoetbald worden. Er is nog geen drie minuten gevoetbald wanneer de man van de assist de bal in de 16meter ontvangt. Na een geweldige pirouette om zijn directe tegenstander scoort Maarten J de 2-1, hoppa! Na de aftrap gaat de bal over en weer, Drechtstreek krijgt een opgelegde kans maar kunnen hem niet verzilveren. Door slecht uitverdedigen van Drechtstreek ontvangt Willem de bal, als een stier op een rode lap gaat hij op de keeper af en schiet de 3-1 binnen, hoppa! De speech vol clichés in de rust lijkt geholpen te hebben, want na een geweldige uitbraak van Robin schiet Maarten J beheerst 1-4 binnen, hoppa! DFC is ON FIRE en blijven dan ook doorstomen, helaas krijgt DFC wederom een doelpunt tegen door een individuele fout van Conan. Keeper Steven is kansloos wanneer een voorzet van Drechtstreek in eigen doel wordt geschoten door Conan de dynamische middenvelder. De oud FC Dordrecht speler raapt de bal op en legt deze op de middenstip, wat een sportieve speler.

Drechtstreek begint moe te raken en na een aantal slechte wissels krijgt DFC meer ruimte, er worden kansen gecreëerd, maar niets verzilverd. Uit het niets komt linksback Maarten van D met een geweldige dribbel langs de lijn naar voren, hij legt de bal af op Maarten J welke een grandioos afstandsschot maakt, de keeper laat de bal los en Ray is de eerste die reageert, hoppa! 2-5 Drechtstreek is het zat en gaat ALL IN, direct na de aftrap laat Conan zijn directe tegenstander lopen, zijn medespelers zijn kansloos en de heren van Drechtstreek scoren 3-5. Het fluitsignaal klinkt niet veel later, sportief worden handen gegeven waarop de heren terugkeren naar de kleedkamers. Al met al een zeer sterke wedstrijd van DFC welke door individuele fouten van Conan een geflatteerde uitslag heeft gekregen. Volgende week staat Papendrecht op de planning, kan DFC de stijgende lijn vasthouden, u leest het volgende week in ons verslag.

Maarten van Dalen

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com